עבור לתוכן

THINKPAD HELIX בשביל כתיבת הרצאות

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות.

יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)?

עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה?

מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי?

תודה

פורסם

אי אפשר לקנות אותו עדיין

לפי האתר של לנובו-הוא יהיה זמין מאביב 2013

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האמת שגם אני שוקל את המחשב והוא נראה ממש מלוטש (רק חבל שהמחיר כל כך יקר)

נתחיל מזה שיש לך 2 אפשרויות להשתמש בטאבלט עצמו - לבד או מחובר למקלדת כשהוא הפוך וסגור. מבחינת המשקל הביקורות אומרות שהוא יחסית נוח ובכל מקרה אם אתה כותב בשיעורים כנראה שיהיה לך לפחות איזה כיסא-סטודנט. לדעתי צריך להיות דיי נוח. הסטיילוס שמגיע עם המחשב הוא של wacom ומניסיון עם הלוחות שלהם זה מאוד נוח לעבוד איתם (ואני עוד כתבתי בהרצאות על הלוח - לא ישירות על מסך) והכתב יוצא דיי טוב.

כמו כל תוכנה, אם תשחק קצת עם Onenote תגלה כל מיני קיצורי דרך מאוד נוחים - רק שאם אתה במצב של טאבלט אין לך מקשים, ככה שצריך לראות איך אפשר להגדיר דרך הסטיילוס החלפה בין סגנונות כתיבה לדוגמא.

אפשר לכתוב כשכף היד מונחת על המסך - חלק מהעניין (וזה כבר מיושם בדגמים ישנים עם טכנולוגיות של active digitizer) הוא שברגע שהמחשב מבין שהסטיילוס קרוב למסך הוא דואג להשבית (אני מניח :) ) את הקלט של המערכת שקשורה לאצבעות.

המחשב כבר זמין - היום קיבלתי מלנובו אימייל שהוא זמין מעכשיו. ובכל מקרה, כבר לפני מספר שבועות הוא היה זמין בזאפ.

עריכה: אם זה לא היה ברור, אין לי את המחשב כרגע (בתקווה לקנות אותו בקיץ) אבל הניסיון שלי מכתיבה בשיעורים הוא לגבי עבודה עם לוח של wacom ומחשב נייד. מבחינת העבודה בonenote זה ממש נוח (כמובן, יש עוד תוכנות כמו evernote).

והנה ביקורת ספציפית של מישהו לגבי העבודה עם הסטיילוס (למקרה שאתה לא מכיר כבר)

נערך על-ידי ashkeloni

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים