פורסם 2013 במאי 912 שנים שלום לכולם,לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג,התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסהוראיתי שאצלו יש מטען של LG.רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג?אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב.תודה מראש. נערך 2013 במאי 912 שנים על-ידי landes98 הוספת מידע
פורסם 2013 במאי 912 שנים כאשר מייבאים מכשירים לארץ, חובה לספק מטען ישראלי על פי התקן. אם הייבוא אינו רשמי, יש צורך להחליף לבד את המטען - החנויות פשוט פותחות את האריזה ומחליפות לך את המטען. אם הם שמו לך מטען ממותג (סמסונג למשל) אז הכל בסדר גמור.
פורסם 2013 במאי 912 שנים אני קיבלתי של LG, וגם אני קניתי באיליין.גם המטען שאני קיבלתי לא נראה כמו בunboxingים, אלא נראה ישן יותר. למי שרוצה להשוות הוא 0.7A.אני לא יכל לומר לך דגם מדויק, כי הנקסוס בתיקון כרגע, והם רצו את כל הערכה.
פורסם 2013 במאי 912 שנים מחבר כאשר מייבאים מכשירים לארץ, חובה לספק מטען ישראלי על פי התקן. אם הייבוא אינו רשמי, יש צורך להחליף לבד את המטען - החנויות פשוט פותחות את האריזה ומחליפות לך את המטען. אם הם שמו לך מטען ממותג (סמסונג למשל) אז הכל בסדר גמור.תודה על התשובה המהירהוהאם זה יכול לפגוע בתקינותו של המחשיר?ראיתי אנשים שאומרים שכן..ואם כן אז איך אני יכול לדעת אם הבטרייה שלי או המכשיר לא נפגעו? נערך 2013 במאי 912 שנים על-ידי landes98 הוספת מידע
פורסם 2013 במאי 912 שנים אני קניתי בדור-מובייל, קיבלתי מטען 1.2A מקורי. אם קיבלת מטען שמוציא זרם יותר נמוך, ייתכן שמהירות ההטענה תהיה יותר נמוכה אבל כל עוד הוא ממותג, הוא לא אמור לעשות נזק.
פורסם 2013 במאי 912 שנים מחבר כתוב לי עליו - OUTPUT: 5.0V=0.7A זה קשור למה שאתה אמרת? ואם כן אז זה בסדר?תודה נערך 2013 במאי 912 שנים על-ידי landes98
פורסם 2013 במאי 912 שנים 1.2A זה אומר שהמטען מוציא 1200mAh לטלפון. שזה אומר 1200 מיליאמפר בשעה.צלם את המדבקה שעל המטען, ונאמר לך כמה הוא מוציא.עריכה: זה אומר שהוא מוציא 700 מיליאמפר בשעה (המטען שציינת). זה קצת איטי (כמו שלי) אבל זה בסדר.אתם חייבים להחזיר את ההתראה על תגובה חדשה. אי אפשר ככה. נערך 2013 במאי 912 שנים על-ידי Pr0Xy
פורסם 2013 במאי 912 שנים אני מדבר על זה שברגע שאתה מגיב ומישהו הגיב לפני ששלחת את ההודעה, ולא ראית את זה, תהיה התראה על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.