עבור לתוכן

עזרה בקניית נייד 13-14 עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ופשוט לא מצליחה להחליט מה לקנות- אשמח לעזרתכם:

* מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב

* גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת

* משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI

* צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD)

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה, אחריות טובה ושירות טוב, וכן מפרט טוב שיבטיח שהמחשב יעלה מהר ויעבוד מהר גם כשיהיו הרבה מסמכים פתוחים. כרגע אני עובדת בעיקר בבית ומדי פעם בנסיעות, אבל בעתיד כנראה אצטרך לנסוע איתו יותר, ולכן צריך להיות נייד. מכיוון שאני מניחה שהמחשב ישמש אותי 3-4 שנים אני מעדיפה להשקיע קצת יותר ולהנות ממנו בהמשך ולכן מעדיפה מעבד i5.

האופציות שחשבתי עליהן:

Dell latitude e5430 עם המפרט שבקישור כולל הרחבת אחריות ל 4שנים וחלונות 7, יוצא כ 3850 ש"ח.

הלכתי לראות אותו והוא נראה נחמד וגם המקלדת נוחה לי מאוד. זו מקלדת מוארת וזה יתרון. הבעיה העיקרית כאן היא המשקל- התחלתי של 2 ק"ג וזה בלי הכונן האופטי. הוא מרגיש לי טיפה כבד כשאני יושבת איתו עלי וזה משהו שאני עושה די הרבה. מצד שני ברור לי שהוא בנוי לעבודה ומאוד אמין ונוח.

HP ENVY 4- כולל אחריות 3 שנים ומערכת הפעלה חלונות 8 עולה 3650 ש"ח.

עדיין לא ראיתי אותו בפועל אבל מהתמונות הוא נראה דק ויפה, והוא גם קל יותר. מהירות הכונן היא 5400 (עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב בפועל?) אבל יש לו כונן SSD של 32G, אין לו מקלדת מוארת וזמן הסוללה שלו כנראה לא מדהים.

אני יודעת שבעיקרון גם ה thinkpadedge 330 נחשב טוב ואמין, המסך שלו נראה לי מט, והוא אולי טיפה יותר זול, אבל יש לאחותי כזה ואני לא כל כך אוהבת אותו (למרות שהיא ממש ממש מרוצה ממנו)- משטח העכבר לא נוח לי, הוא קצת פלסטיקי ומרובע ובעיני לא יפה...

אשמח לתובנות ולהצעות שיעזרו בהכרעה, ואם למישהו יש נייד קל יותר אבל באיכות מקבילה ובטווח המחירים והמפרט הזה- אשמח לשמוע :)

פורסם

מה לגבי אלו:

http://ksp.co.il/?uin=17314

http://ksp.co.il/?uin=18230

אם הרכישה לא דחופה אולי כדאי לחכות מעט עד שדגמים חדשים יגיעו, אולי יהיה להם משהו יותר טוב ורלוונטי להציע מבחינת המאפיינים ומקלדת מוארת.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני חוזרת להתייעץ שוב- בעיקרון עדיין אותם צרכים שרשמתי, אבל עכשיו המחשב הקודם שלי שבק חיים, ולכן הרכישה הופכת לדחופה יותר, אני לא בטוחה שאוכל לחכות עד שיגיעו דגמי ה haswell החדשים. בהנחה שאני צריכה לקנות עכשיו- אשמח לשמוע את דעות על המחשב הבא:

דל latitude 3330- מחשב 13.3 ששוקל 1.3 ק"ג, מסדרת לטיטוד (לדעתי יתרון), עם מעבד I5 מוחלש ivy bridge. יחד עם שדרוג אחריות ל 3 שנים ומערכת הפעלה יוצא 3380 ש"ח. קראתי ביקורת לא הכי מחמיאה למחשב אבל שם הוא היה מאובזר במעבד אחר ובדיסק קשיח אחר. במפרט הזה הוא אמור להיות לא רע, לא?

אם יש דגמים מומלצים אחרים עכשיו אשמח לשמוע- במיוחד מעניינים אותי מחשבי samsung

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים