עבור לתוכן

בעיה בהפעלת משחק BF3 באונליין

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי

בין הבעיות השונות שאני נתקל הם :

תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה

קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה)

במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים

לפעמים LOADING ארוך

בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M)

אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים

כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת ולמרות זאת מכבה ומדליק את המודם והאינטרנט חוזר..

שוב מהטכנאי האחרון שהיה אצלי זה ירד לבערך פעם ביומיים (בזק טוענים שאין יותר בעיות ואין למה לשלוח טכנאי)

עכשיו המפרט של המחשב שלי הוא

i5 2500k 3.3

gigabyte z68ma

kingston 4g 1333

gigabyte gtx 570

בין הפתרונות השונים שניסיתי(אני רץ בקבוע על MEDIUM):

הרצתי באופליין אפילו על אולטרה ו FRAPS הראה שהממוצע הוא 35 -40 למרות שלפעמים מקרטע לשניה

הרצתי באופליין על מדיום ו FRAPS הראה שהממוצע הוא 50-70 ונראה כי רץ חלק

הרצתי באונליין על אולטרה ו FRAPS הראה שהממוצע הוא 35 -40 ומקרטע לגמרי

הרצתי באונליין על מדיום ו FRAPS הראה שהממוצע הוא 50-70 ומקרטע מידי פעם + הבעיה שנעלמו הצבעים איזה 4 פעמים בחודשיים

ביצעתי בדיקת מערכת עם 3DMAX וקיבלתי תוצאה של 1980X

אני כבר באמת לא יודע מה לעשות עזרה חברים

תוספת:

הכרטיס עומד על 57 מעלות במאמץ

תודה

פורסם

היי, ניסית לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך?

פורסם

למחוק דרייברים ולהריץ DRIVER FUSION

להתקין 320.00 הבטא האחרון או 314.07, אבל לא 314.22

לא לגעת בשום הגדרה של הNVIDIA CONTROL PANEL , שאני מתעסק עם PRE RENDERED/THREADED OPTIMIZATION זה מתחיל לי (מה שתיארת)

לא להשתמש בUSER.CFG לבינתיים

אם לא עוזר תפרמט .

תנסה לעשות REPAIR בORIGIN למשחק, ולהתקין מהתיקייה שלו את הDIRECTX ולעשות REPAIR ל.NET FRAMEWORK

לבטל OC למעבד אם יש. לא חושב שיכול להיות קשור אם יש לך OC יציב שנבדק הרבה שעות . אבל הרבה קשקשנים ברשת מדברים על בעיות מכל דבר כולל OC , חלק אומרים אפילו לעשות DOWNCLOCK לכ. מסך אם הוא בא מהמפעל עם OC.

כמובן לבטל OC לכ. מסך .

לעדכן ביוס (גם לכרטיס מסך אם אפשרי)

ולדווח :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים