עבור לתוכן

Xperia Z vs HTC One X vs Samsung Galaxy S4

Featured Replies

פורסם

אני שוב בשוק למכשיר חדש, הפעם צמצמתי את האפשרויות לאלו הנמנות בכותרת.

כרבע יש לי נטייה לכיוון הסוני אבל אני לא ממש מבין בנושא הזה אז אני פתוח להצעות, למה כן/לא?

אין לי עניין ב-Note.

התקציב לא מהווה בעיה.

תודה

פורסם

לגלקסי S4 יש פיצ'ריאדה מטורפת והוא ה"מאובזר" מכולם פה. אין ספק שמבחינת חומרה, הוא הכי "מטורף". הוא קצת לוקה בחסר בעיצוב, במעוף ובממשק חלק.

האקספריה Z הוא All arounder טוב. אין לו נקודות רעות, הוא פשוט לא "ההכי טוב" באף נקודה מסויימת.

ה HTC One קוטף שבחים. יש לו נקודות חולשה - מסך קטן יותר, מצלמה פחות טובה בתנאי תאורה טובים, אך הוא המכשיר הכי "מגניב" מבין השלושה. מכשיר עם מעוף, עושה רושם כמו משהו מרענן בין כל המכשירים שהם אותה גברת בשינוי אדרת. ה Sense 5 אמור להיות טוב, יש לו ספיקר שהוא גם חזק איכותי, מצלמה שכן טובה יותר בתנאי תאורה קשים, מסף מאוד איכות, עיצוב נהדר. הייתי הולך עליו.

פורסם
  • מחבר

תודה לך The Avatar

אתמול החזקתי את ה Xperia Z בחנות והחלטתי שהוא נוח לי בהרבה מהגלקסי (במידה והוא דומה ל S3).

עכשיו התלבטות אחרונה: יכול להיות שה HTC ONE X נוח עוד יותר? נראה שהרבה אנשים מהללים את המכשיר הזה ולא יצא לי להחזיק אותו ביד.

הסוני בעדיפות אצלי כי חשוב לי עמידות אבל הבנתי שגם הHTC לא פראייר בעניין הזה.

תוכלו לעזור לי בצרה הקטנה שלי? מחר-מחרתיים אני כבר מתכוון לקנות.

תודה

פורסם

שים לב שאתה משווה מכשירי דגל חדשים למכשיר ONE X, שהוא בכלל המתחרה של GS3.

רק רציתי להפנות את תשומת ליבך כי The Avatar מדבר על מכשיר מדגם חדש יותר (ONE, בלי X) שלא ציינת.

פורסם

האקספריה Z הוא All arounder טוב. אין לו נקודות רעות, הוא פשוט לא "ההכי טוב" באף נקודה מסויימת.

בטח שיש לו נקודות רעות.

מדובר על מכשיר מצויין - מבחינת חומרה הוא חזק בצורה בלתי רגילה (תמיד יהיה חזק יותר, אז מה? גם חצי מהעוצמה שיש לו זה מעל ומעבר), מבחינת תוכנה מדובר במעטפת אנדרואיד קלילה שלא עשו בה יותר מדיי שינויים והיא רצה חלק ובצורה טובה, וכמובן שיש לו את הפיצ'ר אולי הכי חשוב מבין כולם - עמידות למים!

אבל יש לו נקודה אחת רעה מאוד מאוד - הספיקר שלו (גם בזמן שיחה וגם עבור צלצול/מדיה) פשוט חלש בצורה בלתי נסבלת, משמעותית חלש יותר מכל מכשיר אחר בשוק פחות או יותר... ויש לציין - זה חיסרון דיי שיטתי שיש בכל המכשירים של סוני(/אריקסון) מאז ומעולם...

הסוני בעדיפות אצלי כי חשוב לי עמידות אבל הבנתי שגם הHTC לא פראייר בעניין הזה.

מה זה "לא פראייר"? ה-Z עמיד נגד מים, ה-ONE לא.

פורסם

אז מדברים על ה One או ה One X? לא הבנתי. הנחתי שזה One כי הוא זה שאמור להתחרות במכשירים הללו.

בקיצור, אתה מצפה פה לאיזה תשובה אולטימטימבית. אין כזו. לכל מכשיר, גם המוצלח ביותר, יש חסרונות ויתרונות. כל עוד אתה לא מחליט מה חשוב לך, אין תשובה לשאלה הזו.

פורסם

אז מדברים על ה One או ה One X? לא הבנתי. הנחתי שזה One כי הוא זה שאמור להתחרות במכשירים הללו.

לא מאשים אותך. זה באמת מפתיע לראות דווקא את ה-ONE X בהשוואה למכשירים הללו..

פורסם
  • מחבר

לא מאשים אותך. זה באמת מפתיע לראות דווקא את ה-ONE X בהשוואה למכשירים הללו..

חשבתי שזה אותו מכשיר, התכוונתי לחדש יותר.

פורסם
  • מחבר

בטח שיש לו נקודות רעות.

מדובר על מכשיר מצויין - מבחינת חומרה הוא חזק בצורה בלתי רגילה (תמיד יהיה חזק יותר, אז מה? גם חצי מהעוצמה שיש לו זה מעל ומעבר), מבחינת תוכנה מדובר במעטפת אנדרואיד קלילה שלא עשו בה יותר מדיי שינויים והיא רצה חלק ובצורה טובה, וכמובן שיש לו את הפיצ'ר אולי הכי חשוב מבין כולם - עמידות למים!

אבל יש לו נקודה אחת רעה מאוד מאוד - הספיקר שלו (גם בזמן שיחה וגם עבור צלצול/מדיה) פשוט חלש בצורה בלתי נסבלת, משמעותית חלש יותר מכל מכשיר אחר בשוק פחות או יותר... ויש לציין - זה חיסרון דיי שיטתי שיש בכל המכשירים של סוני(/אריקסון) מאז ומעולם...

מה זה "לא פראייר"? ה-Z עמיד נגד מים, ה-ONE לא.

אני יודע שהוא לא עמיד במים אבל אם הוא יכול לעמוד בגשם קל ולחטוף מכות בלי להישבר אז ההבדל ישאר משמעותי אבל פחות.

יש מישהו עם ניסיון עם HTC ONE ויכול להעיר על הנושא הזה?

תודה

פורסם

זה מכשיר חדש מדי בשביל לדעת.

הוא לא יכול לעמוד בגשם קל - צריך תכנון מלכתחילה כך שהטלפון יהיה מתאים לזה. שני המכשירים אינם יכולים "לחטוף מכות" - אם אתה רוצה מכשיר כזה אתה צריך לחפש מכשיר "מוקשח".

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי, HTC ONE בכלל לא זמין עדיין בארץ.

בין S4 לXperia Z הלכתי על הסוני.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

לדעתי עשית בשכל. המכשירים של סמסונג התחילו להיות מאוסים. תהנה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים