עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מתאים לגרפיקה 4.5K ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב נייח שישמש לגרפיקה - עבודה עם photoshop,illustrator,inDesign (כרגע חבילת C5).

קיבלתי המלצה על מפרט:

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪863[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪349[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪480[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

2[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪331[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪650[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪107[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מקלדת[/td][/tr][/table][table][tr][td]Comfort Curve Desktop 2000 Microsoft[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪105[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪899

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

והמלצה שקיבלתי לרמקולים,לא הכי קריטי אבל נחמד שיהיו נורמלים: http://www.tms.co.il/product/6905

עניתי על השאלות הקריטיות:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שלא צריך באמת

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

כן

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה+אופיס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?ההצעה היא מTMS - אחרי המלצה מהפורום- אני מאיזור ירושלים

בעניין מערכת ההפעלה והאופיס- אם יש המלצה לקנות או להזמין בנפרד ומאיפה אשמח לשמוע, אני רוצה שיהיו עם רישיון.

אני ממש לא מבין גדול בחומרה ובעניין להשקיע בדברים שבאמת צריך בלי להגזים,בהנחה שגם ככה עוד 3 שנים באותו מחיר יהיה אפשר לקבל ביצועים הרבה יותר גבוהים...

אשמח מאוד להתייחסות,אני כבר מת להיסגר על משו!

תודה!

פורסם

תענה על השאלון שבחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים