פורסם 2013 במאי 512 שנים אני מתכוון לקנות מחשב נייח שישמש לגרפיקה - עבודה עם photoshop,illustrator,inDesign (כרגע חבילת C5).קיבלתי המלצה על מפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪863[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪349[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪480[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]2[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪331[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪650[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪107[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מקלדת[/td][/tr][/table][table][tr][td]Comfort Curve Desktop 2000 Microsoft[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪105[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]והמלצה שקיבלתי לרמקולים,לא הכי קריטי אבל נחמד שיהיו נורמלים: http://www.tms.co.il/product/6905עניתי על השאלות הקריטיות:1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שלא צריך באמת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5003. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 87. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה+אופיס8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?ההצעה היא מTMS - אחרי המלצה מהפורום- אני מאיזור ירושליםבעניין מערכת ההפעלה והאופיס- אם יש המלצה לקנות או להזמין בנפרד ומאיפה אשמח לשמוע, אני רוצה שיהיו עם רישיון.אני ממש לא מבין גדול בחומרה ובעניין להשקיע בדברים שבאמת צריך בלי להגזים,בהנחה שגם ככה עוד 3 שנים באותו מחיר יהיה אפשר לקבל ביצועים הרבה יותר גבוהים...אשמח מאוד להתייחסות,אני כבר מת להיסגר על משו!תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.