עבור לתוכן

המחשב שלי היום כמה אפשר לדרוש עבורו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום?

המפרט:

cpu: intel core 2 duo e6750

socket 775 lga.

mainboard: asus-tek computer inc

memory: samsung ddr2 2 gig

graphics: nividia geforce 8600 gts

יש גם צורב DVD של LG

wd3200aaks 320g

samsung hd502hj 500g

פורסם

לדעתי לא יותר מ-400-500 ש"ח....

פורסם

חסר הרבה פרטים.

מארז-?

ספק כח-?

מעבד-100 שקל.

לוח-? תן דגם מדוייק.

זיכרון-50 שקל.

כרטיס מסך-40-50 שקל.

צורב-30 שקל.

320G-בסביבות ה-80 שקל.

500G- בסביבות ה-100-120 שקל.

מחיר לחלקים.ביחידה אחת כמחשב קצת פחות.

פורסם

^ לדעתי מדובר בהערכת יתר.

ספק כוח בן 6-7 שנים לא שווה כמעט כלום, וכך גם הדיסקים הקשיחים (שיכולים להתפגר בכל רגע). לוח אם LGA775 משומש? רק כחלופה ללוח דומה מקולקל, וגם זה רק אם בעל אותו מחשב לא לוקח את הקלקול כרמז לכך שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מעבד - מעבדים ל775 ימכרו כיום רק למי שמחפש לשדרג מערכת מבוססת 775, שכן מעבד זה לא משהו שמתקלקל, אבל המעבד שלך לא יהווה שדרוג לרוב המוחלט של בעלי מערכות שכאלה (הכוונה למערכות עם לוח אם תומך, לא P4) ולכן אין לו בכלל שוק. כרטיס המסך שלך כבר לא שווה כמעט כלום למשחקים, ואף אחד כנראה לא יקנה את הרכיב הפנימי שלרוב מתקלקל הכי מהר כשהוא בן 6-7 שנים. כנ"ל הצורב.

את המחשב בשלמותו תוכל אולי למכור בכ300 שקל. בחלקים תקבל אפילו פחות.

פורסם

רואים שאתה לא חי בעולם המשומשים.

בחלקים תקבל יותר ממחשב שלם.לא הפוך.

עם היה לי היום את הלוח והמעבד של הבחור היתי מוכר אותם ב-300 שקל.לבחור שהגיע אלי היום עם לוח שרוף ומעבד-P4 דגם-530

כל מחיר שרשמתי פחות -10%-15% זה מחיר שאני אישית מוכן לתת על החלקים.

אני מחפש בנרות לוחות משומשים לתושבת-LGA775. במקום לשלם בזאפ על לוח-234 שקל.שאין אותו בכלל במלאי.בדוק.שלא נדבר שכל הלוחות עם DDR3

פורסם
  • מחבר

במילה אחת לא שווה לי למכור אותו בכלל. כי הוא לא שווה כלום.והוא עוד מעט יתפגר לי..

פורסם

רואים שאתה לא חי בעולם המשומשים.

בחלקים תקבל יותר ממחשב שלם.לא הפוך.

עם היה לי היום את הלוח והמעבד של הבחור היתי מוכר אותם ב-300 שקל.לבחור שהגיע אלי היום עם לוח שרוף ומעבד-P4 דגם-530

כל מחיר שרשמתי פחות -10%-15% זה מחיר שאני אישית מוכן לתת על החלקים.

אני מחפש בנרות לוחות משומשים לתושבת-LGA775. במקום לשלם בזאפ על לוח-234 שקל.שאין אותו בכלל במלאי.בדוק.שלא נדבר שכל הלוחות עם DDR3

ואם לא שמת לב, דווקא רשמתי שהלוח יכול לקרוץ לבעלי מערכות דומות עם לוח מקולקל, אבל כל שאר הרכיבים לא שווים בנפרד כמעט כלום - אלא אם במקרה אתה טכנאי חסר מצפון שמסוגל למכור ללקוחות שלו רכיבים שעומדים להתפגר (חוץ מהמעבד) במחירי שחיטה (300 שקל???), כפי שהודעתך מרמזת עליך.

פורסם

רואים שאתה לא זקוק לטכנאי ומעבדת מחשבים.אתה מתקן לבד.

כנס למעבדה לתיקון ותראה כמה אני זהב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים