עבור לתוכן

כמה נראה לכם המחשב הזה עולה?

Featured Replies

פורסם

מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M

פורסם

2000-2500 שח

זה לא מחשב רע בכלל - למה אתה רוצה למכור אותו?

פורסם
  • מחבר

לא רוצה למכור,קיבלתי הצעה לרכוש אותו אז אני רוצה לדעת כמה הוא שווה.תודה.

הוא נחשב למחשב חדש?

פורסם

תלוי

אני מעריך את גילו - כבן שנה וחצי עד שנתיים

אבל יכול להיות שהחלקים בו חדשים יותר

תסביר "קיבלתי הצעה לרכוש אותו"

שלא יצא לך ברווז - משמע אתה לא מחפש מחשב - ומישהו מציע לך - אצלי זה דבר ראשון מדליק נורה אדומה.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני הצעתי לו החלפה כי הוא מוכר בלי שום קשר,הוא פירסם אותו למכירה ב3200ש"ח והמחשב שלי בן 7 שנים עוד מעט. ותאמת עובד יופי ולא החלפתי לו אפילו חלק אחד טפו טפו... ואני רוצה כבר לשדרג ואני לא מבין בזה כל כך. אז החלטתי להתייעץ פה ולראות אם שווה לי להחליף איתו(הוא יודע בן כמה המחשב שלי ומה המפרט שלו) ולהוסיף לו לפי מה שנראה לי.

אתה מתעסק במחשבים? מוכר?

פורסם

מתעסק זה מילה כללית... ובד"כ התשובה היא "מיקו"

מוכר - ממש לא (ושלא ייצא לי אף פעם להיות איש מכירות)

מחשב בן 7 שנים זה נס רפואי - אבל ממה שאני מבין אם אתה משתמש במחשב כזה ישן - עוצמת המחשוב לא כל כך רלוונטית לך

עדיף - בהינתן ההיקש הקודם - להשקיע במחשב מותג אמין גם אם הביצועים שלו לא גבוהים.

נראה לי מתאים לך יותר.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

דווקא רלוונטית מאוד העוצמה של המחשב,זה מאוד חשוב לי ובגלל זה אני מתעניין בזה עכשיו,עד עכשיו שיחקתי באקסבוקס, המשחקים הכי חדשים.

ועכשיו מה שמעניין אותי זה המחשב,אני מעוניין במשחקים ממשפחת Command and Conquer .

אז אשמח גם להמלצה למחשב טוב במחיר טוב שיוכל לסחוב את המשחקים האלו.תודה

וגבריאל רק שלא יתברר שאנחנו מכירים.. נתניה?

פורסם

לא קרוב...

פתח תקווה (עיר בלי פתח ובלי תקווה)

תקציב? - וחוץ מ-C&C (שגם אני אוהב במיוחד את GENERALS ) מה עוד אתה עושה עליו?

חשוב לך שיהיה שקט?

פורסם
  • מחבר

תקציב,כמה שפחות יותר טוב(ילד בדרך), אני מעוניין להרכיב מחשב שיעלה את המשחקים האלה בתקציב הכי נמוך ונכון שאפשר. לגבי תקציב אני לא יודע בדיוק,אתה יודע זה באותו רגע נראה לי אם לקנות או לא.השאלה היא אם המחשב שווה את הכסף שאני משקיע.

מה הכוונה לשקט? שלא ירעיש? יש דבר כזה? כל המחשבים החדשים שקטים.לא?

פורסם

~3.5K - נתתי לך מפרט לדוגמא מתוך האתר - ללא ציוד היקפי

לגבי ילד (לי יש כבר 2) מברוק. זה הדבר הכי טוב שקרה לי.

לגבי שקט - ממש לא, לא כל המחשבים שקטים - למעשה רב המחשבים שנמצאים בקצה העליון של הסקאלה (וגם בקצה התחתון) יהיו רועשים מאוד (שזה עניין סובייקטיבי).

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D

אם אתה שואל אותי מה השינויים:

מוריד את כרטיס המסך למשהו נמוך יותר ובכסף שחוסך - משקיע ב-SSD (בנוסף לדיסק קשיח) שעליו תשב מערכת הפעלה. מארז סונטה של אנטק עם ספק (מנסיוני מדובר באחד המארזים הטובים בטווח הביניים\גבוה - מארז מצויין ושקט - שגם יש לו דלת ננעלת - ממש חשוב "נגד" ילדים). ותוספת זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב זיכרון - לדעתי לא השקעה גדולה מדי בהתחשב בתוספת הביצועים הרוחבית שהזכרון וה-SSD מעניקים)

ככלל - אני מעדיף להמליץ לא לקנות מחשב נייח משומש אלא חדש (גם אם מדובר בתוספת). להוסיף עוד אלפיה ולהיות בראש שקט זה לא יותר מדי. יחד עם זאת עם מדובר במחשב נמוך (כזה שמשרת מטרה מאוד ספציפית - כמו למשל מחשב HTPC) אין בעיה גם לקנות מחשב מוחדש בכמה מאות שקלים.

תפתח דיון במפרטים - אני מאמין שתקבל תשובה יותר מפורטת - רק קח בחשבון שיש שם שאלון לענות :)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,ממש עזרת לי... ושיהיה בהצלחה!!!

פורסם

בכיף

בנימה קצת מבודחת - אם אתה חושב שלאחר שיוולד לך הילד יישאר לך הרבה זמן לשחק במחשב - טעות בידך.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מקווה שיהיה לי קצת זמן... :):bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים