עבור לתוכן

לא מצליח לעשות "שיחזור מערכת" בוינדוס

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים? ;)

נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח..

מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?

פורסם

דבר ראשון SYSTEM

אני כבר אמרתי כמה פעמים שהסיסטם ריסטור לא עובד ברוב המקרים מה לעשות מיקרוסופת כתבו אותו

אני ממליץ לך אם זה חשוב לך ויש לך דיסק גדול להוריד FAR STONE או את התוכנה שלהם

אני לא זוכר אם זאת התוכנה או החברה

פורסם
  • מחבר

מה היא עושה התוכנה הזאת? far stone יש קישור?

פשוט אני חייב ללעשות שיחזור...כי התחלתי לגלות מלא בעיות בוינדוס...

תגידו...יש איזה תוכנה שסורקת בעיות בוינדוס \בודקת אם חסרים קבצים של וינדוס\שגיאות בוינדוס??

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות System Restore באופן ידני.

אני מוכרח לציין שזאת עבודה טיפה יותר קשה ויותר קריטית (פעולות לא נכונות יכולות לדפוק את הווינדוס לגמרי), אבל לשיחזור הידני יש 100% הצלחה בכל הניסיונות שלי לעבוד איתו, לעומת השיחזור האוטומטי הרגיל דרך הווינדוס, שיש לו בערך 33% הצלחה מכל המקרים ששמעתי עליהם.

בכל מקרה, הסברתי על זה פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=49758;start=msg448300#msg448300

פורסם

שמע קבל שיחזור קצת יותר קצר ע"י recover console

Cd system32

Cd config

Ren system system.old

..cd

..cd

Cd repair

Copy system c:\windows\system32\config\system

Exit

אם זה לא עוזר נסה גם את זה

Cd system32

Cd config

Ren software software.old

..cd

..cd

Cd repair

Copy software c:\windows\system32\config\software

Exit

פורסם
  • מחבר

איך אני מגיע ל recover console הזה? זה תוכנה או קובץ וינדוס?

פורסם

דרך א':

לבצע איתחול מתוך ה- CD הנושא את התוית Windows XP ומתוך תפריט ההתקנה לבחור באפשרות R. הערה: על מנת לאתחל את המחשב מתוך דיסק ההתקנה, עליך להגדיר ב- Bios עליה מכונן התקליטורים

דרך ב':

התקנת ה- Recovery Console כך שיופיע כשורת בחירה בתפריט מערכות ההפעלה הזמינות בעת אתחול המחשב.

התקנת Recovery Console

ע"מ להתקין את ה - Recovery Console , בצע את הפעולות הבאות:

1.

הכנס את דיסק ההתקנה של Windows Xp לכונן התקליטורים.

2.

לחץ "התחל" , ואז לחץ "הפעלה".

3.

בתיבה שנפתחה , הקלד ?:\i386\winnt32.exe/cmdcons(אות כונן ה- CD) לדוגמא: אם אות הכונן היא D, עלייך לרשום בתיבה שנפתחה:

?D:\i386\winnt32.exe/cmdcons?

4.

תיבת דו -שיח של ההתקנה תופיע ותתאר את אפשרות ה- Recovery. אשר את ההתקנה.

5.

הפעל את המחשב מחדש.

בפעם הבאה שנפעיל את המחשב , אפשרות זו תופיע בתפריט האתחול.

הערה: אפשר להשתמש באותו נתיב ופקודה להתקנה מרשת.

בשתי הדרכים לאחר הכניסה לממשק ה- Recovery Console, יוצגו בצורה ממוספרת מערכות ההפעלה המותקנות על המחשב. בשלב זה נבחר את המספר המייצג את מערכת ההפעלה אותה אנו רוצים לתקן ונלחץ "Enter", במידה ולא נבחר מספר ונלחץ על "Enter", המחשב יאותחל מחדש ויתחיל את התהליך שוב. בשלב הבא תדרוש המערכת את סיסמת ה- Administrator, נזין את הסיסמה הנכונה ונלחץ "Enter" (במידה ואין סיסמה נלחץ ישירות על "Enter"). במידה והסיסמה נכונה, ניתן יהיה להתחיל בתיקון המערכת בעזרת הפקודות הזמינות של ה- Recovery Console.

שימוש ב- Recovery Console

באפשרותנו לאפשר ולנטרל שירותים, לפרמט כוננים , לקרוא ולכתוב מידע על כוננים מקומיים (גם כוננים שהוגדרו לשימוש במערכת קבצים NTFS) ולבצע משימות מנהלתיות נוספות. אפשרות זו שימושית במיוחד כאשר עליך להעתיק קבצים מדיסק התקנה לדיסק הקשיח או לחלצם, כמו כן תוכל להגדיר מחדש שירות אשר מונע מהמחשב מלבצע אתחול כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים