עבור לתוכן

DELL Vostro 3300 | בעיית התחממות וכיבויים פתאומיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל").

יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M).

כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה).

לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט).

באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה.

המחשב באחריות לעוד 3 שנים, אך למען האמת אני מיואש לחלוטין מהאחריות והשירות של DELL בישראל. בפעם הקודמת נאלצתי לרדוף אחריהם בטלפונים במשך כחצי שנה, ועד שהגעתי פיזית למשרדים בהרצליה (אני גר באילת) לא נעשה דבר. וגם לאחר מכן, החליפו לי 3 פעמים מסך למסך של דגמים אחרים בכלל ועוד כהנה וכהנה. עם הבעיה הנוכחית התקשרתי כבר למעלה מ50 פעמים ופתחתי קריאות (מוקד השירות נמצא באתונה והשיחה סיוט בפני עצה, קו אינטרנט 1809 באיכות ירודה, טכנאים מעיפים מאוד ושירות על הפנים).

נא עזרתכם. תודה :kopfpatsch:

פורסם

אכן בעיה ידועה בדגם הזה.

נתקלתי בדיון בו מישהו פתח את המחשב והחליף את המשחה הטרמית של המעבד למשהו יותר "מקצועי" (מהמשחה הבסיסית שקיימת) וזה הוריד לו את הטמפרטורה בכ-20 מעלות בממוצע.

אולי כדאי לפנות למעבדה פרטית ולשלם לה על זה אם אין לך כח להתעסק עם זה לבד או לסמוך על האחריות של DELL בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים