עבור לתוכן

מחפש מכשיר סיני איכותי, עד $350 מסך 4.7-5, מרובע ליבות

Featured Replies

פורסם

מעבדי a7 חלשים מאוד

החוזק שלהם זה בצריכת החשמל הנמוכה

• תגובות 56
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חלשים כן- מאוד-??

שים לב שהרבה יצרנים חוזרים כעת לA7 ביזכות החיסכון בחשמל, הם אמורים לספק את הסחורה ולתת אורך חיים ארוך יותר לסוללה.

משהו שראיתי וניראה לי מוזר- ראיתי באתרים השונים את המעבד הזה MTKאבל בתדר 1.5GHZ- אבל אין סימוכים לזה מהיצרן עצמו ואפשרויות OC עוד לא מצאתי- מה דעתכם?

פורסם

חלש מאוד בסטנדרטים של היום

למעשה, המכשיר הזה חלש יותר מהגלקסי נקסוס.

היצרנים היחידים שמשתמשים במעבדים האלה הם סיניים (והנחותים שבהם, לא ה"נחשבים" יותר).

פורסם

אני עדיין לא מבין בשביל מה צריך כל כך הרבה כוח עיבוד, יש לך דוגמאות לאפליקציות שדורשות זאת למישתמש הממוצע?

אני מבין את החשיבות של הזיכרון שפחות מ1GB כמעט הכל ניתקע במולטיטאסקינג, אבל באיזה מצב אתה תרגיש תקוע עם המעבד 4 ליבות הזה?

למשל יש לי XPERIA RAY קטן וחמוד חד ליבה 1GHZ עם 512MB ואין לי שום איטיות אפילו בטעינת אתרים מלאים של וואלה, YNET וכו(כמו הדסקטופ במחשב).

אז מה אני צריך לעשות שהמעבד החדש הזה יגרום לי לקלל אותו?

נ.ב- לדעתי המעבד הזה בתדר 1.5GHZיהיה פיתרון טוב יותר- אני מחכה רק שיצאו קרנלים תואמים ואז זה כבר יסיר את החיסרון הזה.

פורסם

אם אתה מסתדר עם xperia ray, המכשיר הזה מצויין בשבילך.

יש גם אנשים שמספיק להם מעבד אטום והם לא צריכים i5/i7, לגיטימי לגמרי.

פורסם

זה ממש לא אותו דבר.

אטום זה זבל ברגע שאתה עושה משהו עם המחשב שהוא לא גלישה באתרים (ואלו צריכים להיות אתרים לא כבדים). פתיחה של תוכנות כגון וורד יקחו הרבה שניות. בקיצור, ההשפעה היא השפעה משמעותית על כל שימוש שקיים במחשב.

לעומת זאת, יש מכשירים שיעבדו בצורה "חלקה" למדי ומהירה בצורה סבירה (כלומר, לא תצטרך ממש להרגיש אתה מחכה לכל דבר) גם עם מעבד שהוא "חלש" כהגדרתך. כלומר, בשימוש לא תובעני, ההבדל יהיה קטן מאוד.

זה הבדל גדול מאשר באטום, בו גם בשימוש לא תובעני יהיה הבדל גדול.

פורסם

זה בדיוק אותו דבר.

מעבד חלש עם צריכה נמוכה שמיועד לשימושים בסיסיים (יועד במקור להחליף את הa8 המזדקן).

הביצועים שלו CPC הם כחצי ממעבד מהדור האחרון (וזה לא שהוא מתאפיין בתדר גבוה במיוחד). פתרון זול למי שמספיק לו מכשיר בסיסי. אל תבנה על ביצועים גבוהים או תגובה מיידית כי זה פשוט לא יקרה.

פורסם

כן ראיתי שכוח העיבוד של הGS3 גבווה בכ50% יותר מימנו, אבל לדעתי בשיקול המחיר הוא מצדיק עצמו ויעמוד בכבוד במטלות שעמשתמש הממוצע יציב לו.

אני כן חושב שMTK חייבת להוציא גירסת 1.5GHZ לפחות למעבד שהוא יהיה לפחות קצת יותר אטרקטיבי לרמת הביצועים המקובלת כיום- מהביקורות אפשר ליראות שיש הרבה HEAD ROOM מבחינת צריכת החשמל והמיגבלה הטרמית (הליבה הכי קרה מיתגאים בMTK).

פורסם

אתם רציניים?

תוסיפו עוד כמה דולרים ותקנו את הXIAOMI M2A-

מעבד הרבה יותר טוב,תמיכה עדכונים,רומים.

פורסם

חכו ל25 לחודש! יוצא ה NEO N003.

הוא בעצם מרובע ליבות וזיכרון 1G או 2G לדגם החזק אבל היתרון הגדול הוא סוללה של 3000mAh!

פורסם

אכן!

המחיר שאתה רואה זו מכירה מוקדמת.

בתאריך שציינתי, הוא אמור לעלות בסביבות 165$.

פורסם

25 לחודש שלנו?! כלומר עוד 13 ימים?

אפשר סימוכים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים