עבור לתוכן

נטסטיק (כל החברות) האם תהיה בעייה באי מיול\טורנטים ?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שעברתי לקיבוץ , ישנה בעית אינטרנט כאן (אם עובד...לפעמים כן לפעמים לא זה 120 שקל ל5MB ! של בזק...ייקר מדיי)

אז חשבתי על רעיון הנטסטיק

סלקום מציעים לי ב 82 שקל לחצי שנה UNLIMITED (לא כולל עלות הנטסטיק שזה עוד 400 שקל)

שאלות :

1. יכול להזמין בEBAY \ DEALEXTREME נטסטיק שיעשה את העבודה בתדרים של הארץ ויתמוך לי בכל החברות ? יחסוך את קניית הנטסטיק מסלקום הייקרים לדוגמא ?

2. האם יהיו לי בעיות של הורדה \ העלאה באימיול LOW ID \טורנטים ?

3.שאלה אחרת , האם יש חברה סלולארית שנותנת UNLIMITED בתוך החבילת שיחות\SMS\אינטרנט ? (כי יכול להפוך את הגלקסי 2 לראוטר)

תודה !

:)

פורסם
  • מחבר

??? UP

פורסם

תכלס, אף חברה לא נותנת באמת unlimited. גם בללא הגבלה של סלקום יש האטה לאחר איזה 5-10 גיגה.

כמו באינטרנט הביתי, גם בסלולרי מנטרים את התעבורה ודופקים האטות פתאומיות וירידות מהירות.

בכל מקרה, תיהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני ביררתי פעמיים כדי לוודא ...אין האטה , לכן גם המחיר ייקר יותר מה10 ג'יגה .

פורסם

אני ביררתי פעמיים כדי לוודא ...אין האטה , לכן גם המחיר ייקר יותר מה10 ג'יגה .

מול מי ביררת? במכירות? בשירות לקוחות? תתקשר שוב ותשאל במוקד טכני אינטרנט.

תאמין לי שאין לי אינטרס להטעות אותך ולכתוב מידע שגוי. בסלקום יש חבילה ללא הגבלה, כזאת שהנציגים אוהבים למכור, כי ככביכול אין האטה. אם תקראו את החוזה תשימו לב http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/microusim_private_10307.pdf

למרות שזה מ2011, הפסקה התחתונה מופיעה בכל החוזים של סלקום.

שים לב שכן תקבל האטה במידה ותשתמש בתוכנות לשיתוף קבצים.

כן תקבל האטה במידה והשימוש שלך חורג מהכמות הממוצעת שלקוח של סלקום צורך, כפול 3.

מה זה שימוש ממוצע של לקוח סלקום? לך תדע...

שים לב גם לפיסקה 13 בסוף העמוד.

פורסם

אין בלי האטה בסלקום. Unlimited אומר מבחינתם שאתה יכול להוריד בלי הגבלה לכמות. כן יש הגבלה למהירות שהופכת ל 256Kb, לאחר שאתה מוריד נפח מסוים. (ולפעמים הרבה לפני עקב תקלה)

יש לי נטסטיק של סלקום מהעבודה עם 10GB צריכה לפני האטה. ולעיתים זה מואט גם כאשר מגיעים רק ל 2-3GB.

אם הנציג/ה אמרו לך אחרת, אז שיקרו לך כדי לעשות מכירה.

ו 82 שח זה מחיר זול אצל סלקום. אולי אם היית אומר כמה מאות שח לחודש, הייתי חושב שאולי מדובר במשהו חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים