פורסם 2013 באפריל 2812 שנים אז ככה, הורדתי מספר נגנים שונים - ללא הצלחה.ניסיתי להפעיל את השירים דרך הסייר קבצים - עובד בלי בעיות, אבל אתם יודעים ששם זה לא נוח ואי אפשר למזער.עשיתי ריסטרט לפלאפון, כלום, הנגנים לא מזהים שיש את השירים האלו.רעיונות?
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר לתיקיה קוראים Donwload ויש בה עוד שירים שכן מזוהים.אכן בשני השירים היו נקודות בשם, שיניתי את שמם לשמות רגילים, לא עזר.
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר תלוי בנגן. תנסה להפעיל את המכשיר מחדש.כתבתי בהודעה הראשונה שניסיתי לאתחל את המכשיר.יש לי את הנגן האורגני, Play music וWINAMP
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים יש דבר שנקרא Media Scanner,זה פעולה שבה המכשיר סורק את הקבצים ומזהה דברים חדשים.תחפש אפליקציה כלשהי או שתחכה שהמכשיר יבצע את הפעולה לבד.(אני לא יודע מתי וכמה המכשיר מבצע. כשאני צריך אני מבצע את זה ידנית בד"כ.)אני לא יודע אם אפשר לבצע את זה ידנית אם המכשיר ללא ROOT.
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים הוא אמור לבצע זאת באתחול ואחרי ניתוק מהמחשב, לכן הצעתי לו להפעיל מחדש. אתה בטוח שהקבצים תקינים? תנסה להעתיק אותם שוב (ראיתי שאתה מצליח לפתוח אותם עם נגן הקבצים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.