עבור לתוכן

איך מפעילים בסמארטפון ככה כשמקבלים שיחה הטלפון אומר בקול את שם המתקשר?

Featured Replies

פורסם

שמעתי אצל מישהו שכשהיתקשרו אליו ,אז הטלפון אמר את שם ההמתקשר , פיטשר נחמד

הייתי שמח אם מישהו יודע אם זה מופעל מהמכשיר במקרה שלי S3 או זו אפליקציה חיצונית?

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו אין תגובות , מוזר שאף אחד לא מכיר את זה :-\

בכל אופן מצאתי כבר איך עושים את זה , שני דרכים :

1.מנוע- TTS זה נמצא במערכת המובנת של אנדרוייד , אצלי זה בהגדרות של של "שפה..." , אחרי זה נכנסים ל"פלט טקסט דיבור" ושם מגדירים את מה שרוצים.

2.מורידים אפליקציה שנקראת "דבר אלי" . לא ניסיתי אותה עדיין כי הסתדרתי עם המובנת .

מה שלא מצאתי זה איך לבטל את זה חחח ,התעסקתי שם עם כל מיני הגדרות ועכשיו זה כל הזמן מדבר כשמתקשרים אלי ולא מוצא דרך לכבות את זה. אז אם למישהו יש רעיון אשמח לדעת .

פורסם
  • מחבר

נכון זה מה שגם אני חשבתי כי באופציות יש כל מיני שפות אבל אין עברית אם זאת

אצלי והתפלאתי על כך שלמרות שהשמות של אנשי קשר אצלי בעברית זה עדיין מצליח להגות את המילים אבל במבטא אנגלי או כל שפה אחרת שאני בוחר. הבאסה בגלל שאצלי הכל רשום בעברית ההגייה לא תמיד מדוייקת ולכן לא תמיד השמות שזה אומר ברורות וזה החסרון לכן חיפשית את האופציה לכבות את זה.

מה כן עשיתי כמה ניסויים והחלפתי כמה שמות לאנגלית ואותם זה אמר בצורה די מדוייקת ומובנת .

עריכה: היה לי בילבול קטן צודק ה TTS זה רק עם השמות באנגלית

התבלבלתי כי לא שמתי לב שאפליקציה "דבר אלי" הייתה מותקנת והיא אוטומטית עובדת ואומרת שמות גם עם רשום בעברית ואני חשבתי שזה מובנה :P ,עכשיו אני יודע שבשביל לכבות את זה זה מתוך האפליקציה או פשוט לערוך ככה שההגייה תהיי יותר מדוייקת .

פורסם
  • מחבר

התחלתי לשחק קצת עם האפליקציה "דבר אלי"

יופי של תוכנה ,למרות שכל השמות אצלי בעברית ,התוכנה יודעת לזהות ולומר את השמות

כברירת מחדל יש זיופים בהגייה של השמות אבל יש שם עריכה פשוטה ונוחה עבור כל שם(שמשפיע רק על ההקראה ולא על שמות באנשי קשר) , ולאחר שינויים קטנים ההקראה של השמות יחסית מדוייקת וברורה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים