עבור לתוכן

נגן MP3 לרכב המשדר מוזיקה ב- FM

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב

הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד

יש מישהו שניסה את הדבר הזה ?

http://www.e-usb.co.il/products/227446

אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים

תודה

פורסם

היה לי נסיון עם כמה כאלו - עובד גרוע

הכי טוב להתחבר עם AUX או עם בלוטות'

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין כניסת AUX ברכב

ומה בבלוטוס יעבוד יותר טוב מבפלש ?

פורסם

יש לי כזה (או לפחות אחד שנראה ככה), יש לו כניסת AUX, SD ו-USB.

מחיר נוח, איכות סבירה, אבל CD רגיל יותר טוב (לשם השוואה).

הבעיה מתחילה באזור עירוני צפוף (תל אביב) ואז יש הפרעות, חוץ מזה העניין משתלם אם אין אפשרות אחרת.

פורסם

כבר עדיף לקנות רדיו דיסק פשוט עם AUX ב-150 ש"ח.

פורסם

הבעיה שאין כניסת AUX ברכב

אז מה יש? ברכב של אבא שלי יש רדיו עם קלטות. ניסיתי כמה משדרי fm כמו ששאלת, ולכולם היו בעיות כאלה ואחרות. לאחר מכן ניסיתי פתרון זול אחר- קלטת aux. הרבה יותר איכותי מהמשדרי fm האלה (לא באיכות של bluetooth, ובמיוחד לא באיכות של מערכת חדשה- אבל עולה רק כמה שקלים באיביי).

פורסם

לי יש הרבה נסיון עם משדרי FM (פלאפונים של נוקיה, דיבורית וכו'), בקיצור לא שווה, אין תדרים פנויים בארץ, ומה שיש גם לא פנוי בגלל תחנות ערביות בעיקר ללא רשיון וציוד פראטי. לכן שווה להשקיעה במערכת או כניסת USB או AUX, יש מערכות שיש להם כניסת AUX רק שצריך לאפשר אותה ולשים כבל (אצלי בC4 זה ככה), רק שבארץ לא יודעים מזה ואם יודעים שוחטים בכסף.

פורסם
  • מחבר

אז מה יש? ברכב של אבא שלי יש רדיו עם קלטות. ניסיתי כמה משדרי fm כמו ששאלת, ולכולם היו בעיות כאלה ואחרות. לאחר מכן ניסיתי פתרון זול אחר- קלטת aux. הרבה יותר איכותי מהמשדרי fm האלה (לא באיכות של bluetooth, ובמיוחד לא באיכות של מערכת חדשה- אבל עולה רק כמה שקלים באיביי).

יש רדיו דיסק אבל זה בלגן עם הדיסקים האלה ואין לו כניסת AUX נראה לי אלך באמת על זה , תודה :)

אספר איך עובד כשיגיע

פורסם

אנחנו כבר יודעים איך זה עובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים