עבור לתוכן

מפרט למחשב סלון ראשון- 2K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד.

זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל

בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית

1. מה התקציב המקסימאלי?-

2000 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- משחקים קלים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- טלויזיה פלזמה 50 פנסוניק FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- כן. עכבר ומקלדת אלחוטית

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה WIN7 או 8. מתלבט. לא צריך אופיס. צריך גם הרכבה של המחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור: מגורים ראשון רחובות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).צריך גם הארד דיסק של 2 טרה, צריך חיבור מהיר ל DOK,דיסק חיצוני

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- לא .

פורסם

הדרישה ליציאה אופטית מייקרת את הלוח, בכל מקרה בהתאם לבקשות ועם מערכת הפעלה זה המקסימום שתוכל לקבל וגם זה

יהיה חריגה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪261

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪426

מארז:

Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black

כמות: 1 - מחיר: ₪294

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪147

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪464

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

תוכנות:

Microsoft Windows 8 Premium English 32/64 - בקניית מחשב חדש בלבד - נא לציין שפת ממשק בעת רכישה

כמות: 1 - מחיר: ₪388

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2134

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2092 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/246t8aye

אם אתה יכול לוותר בשלב זה על הצורב זה יעמוד בערך בתקציב.

אם אין באפשרותך לחרוג בכלל אתה יכול ללכת על הלוח הזה:

http://www.tms.co.il/product/12040

החסרון שאתה מפסיד את היציאה האופטית בנוסף לתמיכת ה-USB3\SATA3. ותאלץ להשתמש במתאם על מנת להתחבר עם כבל

HDMI ללוח או לקנות כבל DVI ל-HDMI.

המערכת בסיסית ולא תיהיה רועשת במיוחד, אבל רמת שקט 10 היא בכלל לא בכיוון בתקציב הזה, ובאנדל מארז וספק שקטים במיוחד

זו תוספת של מאות שקלים.

-במחשבה שניה אולי כדאי ללכת על WIN7 כי ה-8 לא מגיע עם MCE.

בנוסף לכל מיני בעיות שצצות עם תמיכת פלאגינים לתרגום ב-MCE וקשקושים שיכולים להוות בעיה עם מערכת הפעלה חדשה.

פורסם
  • מחבר

לגבי מערכת ההפעלה- אני נוטה לכיון WIN7 מסיבה נוספת- לא מעט הערות/הארות ש WIN8 מותאמת למסכי מגע וגם ה"חשש" ממערכת הפעלה חדשה.

השקט של המארז חשוב לי ואחרי חשיבה נוספת אני יכול להגיע ל 2500 שח ולכן אשמח לשמוע מה האפשרויות לשפר את את השקט עם בנדל מארז וספק שקטים יותר.

גם היציאה האופטית חשובה לי ולא אוותר.

לגבי המעבד - לא שווה לקפוץ ל 3220 ? או שיתרונותיו לא יבואו לידי ביטוי בשימושים שלי: סרטיHD, גלישה, ניגון תכנים ומשרדי.

תודה על התשובה

פורסם

למה אתה צריך שתי יציאות אודיו נפרדות?

יציאה אופטית מוגבלת עד לרמת DTS ו-DD, כך שאין אפשרות להעביר דרכה את הפורמטים החדשים.

G2020 לדעתי יספיק לשימושים שלך

פורסם
  • מחבר

??? השאלה הייתה במקום-הצורך שלי הוא כניסת אודיו למגבר שלי שקצת מיושן.

הלכתי ובדקתי ובאמת לטלויזיה שלי יש יציאה אודיו אופטית שאפילו ניסיתי אותה.

נראה לי שאני יכול לוותר על היציאה האופטית של הלוח כי אני אוציא את האודיו למגבר מהטלויזיה!

השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה קורה במקרה של פורמט אודיו חדש - מה הטלויזיה תוציא לכיון המגבר?

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר של TMS את הלוח הבא: Giada MI-H61C Mini-ITX DDR3 VGA/DVI/HDMI

שנראה לי מתאים

הלוח הזול יותר שהוצע הוא עם יציאת DVI ואני מתעקש על יציאת HDMI (לא משתגע על מתאמים..)

דעתכם?

נראה לי שהדבר היחיד שחסר לי לסגור על המפרט הוא המלצה למארז כולל ספק ומאוורר שקטים יותר תוך שמירה על סכום כולל של 2500ש"ח

פורסם

??? השאלה הייתה במקום-הצורך שלי הוא כניסת אודיו למגבר שלי שקצת מיושן.

הלכתי ובדקתי ובאמת לטלויזיה שלי יש יציאה אודיו אופטית שאפילו ניסיתי אותה.

נראה לי שאני יכול לוותר על היציאה האופטית של הלוח כי אני אוציא את האודיו למגבר מהטלויזיה!

השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה קורה במקרה של פורמט אודיו חדש - מה הטלויזיה תוציא לכיון המגבר?

בפורמטים החדשים ישנו ערוץ CORE אשר מעביר DD או DTS רגילים (תלוי בקידוד של המדיה)

תבדוק אם הטלויזיה יכולה להוציא DD ו-DTS כי לפעמים היא תומכת רק באחד מהם.

ישנה אפשרות אחרת של חיבור כרטיס קול חיצוני (USB) עם יציאה אופטית שתעביר את שני הפורמטים.

הנה אופציה זולה (אני משתמש בה עם רסיבר ישן):

USB 2.0 7.1CH Optical Sound Card

http://dx.com/p/usb-2-0-7-1ch-optical-sound-card-audio-adapter-white-orange-172008

ואת הוידיו להעביר דרך HDMI לטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

פתרון טוב לנושא האודיו

הצעתי בתגובה קודמת שינוי במפרט ללוח אם זול יותר כי ירד הצורך ביציאה אופטית נפרדת לאודיו.

כמו כן ביקשתי גם הצעות למקלדת ועכבר (משולבים ?) אלחוטיים.

תנו תשובה - מדגדג לי באצבעות... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים