עבור לתוכן

ייעוץ בבחירת מחשב נייד למשחקים עד 6000 ש"ח, מצ"ב מפרט MSI GE60

Featured Replies

פורסם

בס"ד

ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג':

Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs

דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות

אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת.

תודה מראש

מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום:

[table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Full HD LED[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון8GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח750GB 7200RPM[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהאינה כלולה - Free Dos

ניתן לרכוש מערכת הפעלה בנפרד[/td][/tr][tr][td]חיבורים ויציאותD-Sub, HDMI, USB2.0 X2, USB3.0 X2, Audio[/td][/tr][tr][td]כ.רשת אלחוטי802.11 (b/g/n (draft[/td][/tr][tr][td]Blutetoothכלול[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב DVD[/td][/tr][tr][td]מקלדתמקלדת SteelSeries עברית ואנגלית[/td][/tr][tr][td]סוללה6 תאים[/td][/tr][tr][td]צבעשחור[/td][/tr][tr][td]משקלכ 2.5 ק"ג[/td][/tr][tr][td]אחריותשנתיים ע"י היבואן הרשמי[/td][/tr][/table]קישור לאתר היצרן »

מחיר: 5,990 ש"ח

פורסם

מחשב מעולה לגיימינג, הכי חזק במחיר הזה. קח בחשבון שמגיע בלי WINDOWS

פורסם
  • מחבר

Nirurshon תודה רבה רבה על התגובה, וואי ממש שימחת כי היו לי לבטים לגבי הרכישה + אני לא ממש מבין אבל בדברים של מערכות הפעלה, אבל רכשתי דיסק של Windows 7 Ultimate 64Bit האם אני צריך לשים לב להתקנה מיוחדת או ליצור מחיצות מיוחדות? או התקנה רגילה של מחיצה אחת או משהו בסגנון אשמח לדעה המקצועית שלך בנושא .. ושוב תודה רבה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים