עבור לתוכן

HTC One vs Sony Xperia Z

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני מעוניין ברכישת אחד מהנ"ל, ולא בטוח איזה מהם עדיף.

אני לא אתן משקל רב לעובדה שהסוני עמיד בפני מים, מהסיבה שאני שומר על הטלפונים שלי והסיכוי שישפך משהו קלוש (טפו).

איזה עדיף מבחינת ביצועים? נוחות?

כרגע יש לי נטיה לא קטנה כלפי ה One, כי הבנתי שהמסך שלו איכותי יותר מהמסך של הסוני. כנ"ל לגבי הרמקולים. הפרמטרים האלה חשובים לי מאוד, באותה מידה שחשוב לי שהמכשיר יעבוד בלי תקיעות גם תחת עומס. אם אלך על ה One - זו תהיה גרסת ה 64gb. בסוני הגרסה הבסיסית תספיק לי בגלל ה micro sd.

הא/ערות?

תודה.

פורסם

נראה שאתה די יודע מה אתה רוצה. תראה סרטונים ביוטיוב שיתנו לך תמונה ברורה יותר.

פורסם

לגבי הסוני , ראיתי את המסך שלו , ו"אין לו חיים" במונחי צבעים , סתם מסך גדול עם רזולוציה גבוה , הצבעים ב S3 יותר טובים.

מבחינת חומרה הONE חזק יותר.

אני אישית הולך על הONE בקרוב.

פורסם

XPERIA Z מרגיש ביד כמו בלטה, ארגונומיית אחיזה לא נוחה בכלל, מסך לא איכותי מבחינת צבעים ועומק שחור צבעים דהויים, ספיקר ממוקם במקום לא טוב והוא חלש יחסית, מעבד חלש יותר מה-ONE.

בONE הספיקירם חזקים יותר, ממוקמים במקום מעולה, מעבד חזק יותר, מסך טוב יותר, קל יותר לאחיזה והמסך בגודל אופטימלי, והממשק SENSE לדעתי הטוב ביותר מכל שאר החברות.

ה-ONE טוב יותר.

פורסם

אני חושב שאין לזלזל בעמידות למים ולאבק.

בעיני, חשוב משמעותי מההבדל במעבד או ברמקולים.

פורסם

האם קראת את ההשוואה המקיפה שעשו פה:

http://www.gsmarena.com/htc_one_vs_xperia_z-review-917.php

יבהיר לך מה עדיף עבורך לפי מה שחשוב לך בטלפון.

הדבר הנוסף היחיד שיש לשקול הוא המחיר...

פורסם

מה יהיה עם כל הסוללות האלה שמספיקות בקושי לגמור את היום??

פורסם

^ נצטרך לחכות שאחת מ40 הטכנולוגיות החדשות של הבטריות שפותחו ועשו עליהם כתבה באתר יצאו לשוק..

עד אז אין באמת הרבה מה לעשות..

פורסם

הטענה היא שהSG4 יחסית סביר סוללתית. השאלה אם אחרי שאגרד 3000 שח, אצליח להגיע לחצי השני של היום ביותר מ60%.. :P

וכל מה שאני עושה זה רק לגלוש ולבדוק מיילים בסך הכל + איזה משחק בלתי מזיק פעם ב. (IPHONE 4).

יש איזה שמועות על נקסוס 5?

פורסם

הסמסונג S4 בכלל לא סביר בסוללה זה הכול טריק של סמסונג

המעבד בגרסה יצור שלהם לא הגירסה האמריקאית

בעצם מגיעה עם 4 לבות חזקות ו 4 לבות חלשות לא 8 ליבות לא להתבלבל

כאשר 95% מהזמן עובדים המעבדים החלשים ורק שאתה מתחיל לאמץ את המכשיר אז מופעלים 4 הליבות החזקות

שהם זלילות הרבה יותר מתח זה הטריק השיטה של סמסונג

אין פה קסמים כך את זה בחשבון

פורסם

אין שום טריק, רק מעבד חסכוני יותר ולפי הביקורות חזק יותר מכל מה שקיים בשוק, אז זה לא משנה כמה ליבות יש ואיך הן עובדות, בשורה תחתונה הוא יותר טוב.

בכל מקרה, לפי שמועות יצא עוד דגם ל- S4 עמיד במים ומאבק כמו הסוני, שווה לחכות ולראות.

פורסם

גם ה4 ליבות ה"חלשות" הן לא ממש חלשות ויספיקו להרבה שימושים.

כשהמכשיר יצטרך עוד כוח הוא ישתמש בחזקות, מה רע בזה?

זה אפילו מעולה ובאמת חוסך סוללה.

אם כל היום תשחק או תריץ דברים שמכבידים על המעבד ברור שלא תהנה מהחסכון,

אבל תחשוב (אני לא בטוח שזה באמת ככה, אבל סתם לדוגמה) שכשתשתמש בWhatsapp תשתמש ב4 ליבות החלשות,

כיוון שאין לך צורך. כשתבדוק מייל - כנ"ל. כשתשלח SMS או תתקשר - כנ"ל.

זה רוב השימוש במכשיר בת'אכלס.

ולא, אני לא חושב שתגיע ל60% אחרי יום וחצי, אבל זה תלוי בכמה תשתמש ואת זה קשה לדעת בלי לבדוק.

פורסם

אין שום טריק, רק מעבד חסכוני יותר ולפי הביקורות חזק יותר מכל מה שקיים בשוק, אז זה לא משנה כמה ליבות יש ואיך הן עובדות, בשורה תחתונה הוא יותר טוב.

בכל מקרה, לפי שמועות יצא עוד דגם ל- S4 עמיד במים ומאבק כמו הסוני, שווה לחכות ולראות.

חזק בבנצ'מארקים שמכריחים את הa15 להכנס לפעולה. אבל פעילות שוטפת מגמגמת הרבה פעמים בגלל שהa7 הוא זה שעוהד.

פורסם

הגמגום (לאג) זה מחלה שנמצאת במכשירים של סמסונג עוד מה- S1. כבר 4 דורות הם פשוט לא מצליחים להתגבר עליה (לא משנה כמה החומרה חזקה), לא ברור לי למה, מכשירי אנדרואיד מחברות אחרות כבר לא סובלים מזה.

פורסם

אני מדבר על הגלקסי מן הסתם

כשהוא עובד 95% מהזמן על מעבד נכה, פלא שהוא מגמגם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים