עבור לתוכן

התלבטות ברכישת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל כרגע לשדרג למכשיר חדש ומתקדם יותר,והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על שני מכשירים:

1) B94M quad core

http://dealextreme.winwin.co.il/p/b94m-android-4-1-2-quad-core-smartphone-w--4-5--capacitive-screen,-gps,-wi-fi-and-dual-sim---white-197206

האם המכשיר טוב? האם ניתן להתקין עליו עברית בצורה פשוטה? האם הוא יפעל כראוי ברשתות הזמינות בישראל?

2) galaxy S3 mini

האם המכשיר נותן תמורה למחיר? האם הוא ירוץ "חלק"?

על איזה מבין השניים אתם ממליצים?

פורסם
  • מחבר

הפאלפון נראה לי בהחלט יותר טוב מהקודמים (אם כי יש לציין שאני לא מבין גדול בתחום - לא מצד החומרה ולא מצד התוכנה)..

תוכל לכתוב לי מה אתה חושב עליו כשהוא יגיע?

אני עדיין טיפה חושש מקניה של מכשיר סיני "בלי אחריות"...

האם קנייה של מכשיר סיני בכלל כדאית? האם מכשיר כזה נוטה להתקלקל או שמא הוא אמין ורק יש למכשירים הסינים יח"צ גרועים?

שאלה קטנה נוספת: האם ניתן להשיג מגן לפלא' הזה בארץ?

תודה

פורסם

רציתי לשאול לגבי הבטריה של הפלאפון הזה שהיא 2500mAh

אני לא מבין כלכך בזה אבל די נדלקתי על המחיר והאיכות של הפלאפון הזה אז רציתי לשאול אם לכמה זמן היא תחזיק בערך

פורסם

Huawei היא חברה "נורמלית" שמוציאה מכשירים שנמכרים גם במערב.

הייתי הולך על מכשיר שלה ולא של יצרנית מפוקפקת. חומרה חזקה זה לא הכל.

פורסם
  • מחבר

Huawei היא חברה "נורמלית" שמוציאה מכשירים שנמכרים גם במערב.

הייתי הולך על מכשיר שלה ולא של יצרנית מפוקפקת. חומרה חזקה זה לא הכל.

ההפרש במחיר טיפהמפריע לי... כי מדובר בכ500 שקל יותר,ואם תופסים את המכשיר במכס אז בכלל - עדיף כבר גלקסי אס 3 חדש מהקופסה בישראל ><

פורסם
  • מחבר

עברתי על המפרט...באמת נראה מכשיר מעולה (חסרון אחד שהוא תומך רק בתדר 2100 בדור 3 - לא יודע עד כמה הוא בשימוש כיום)..

אבל שמתי לב שהוא נורא כבד.. 450 גרם זו חתיכת לבנה ><

בעקבות זאת בדקתי את המשקל של הקיובוט ושל הHUAWEI (איך מבטאים בעברית לעזאזל?)...של הראשון זה 156(די סביר) ושל האחרון 363 (שוב,נראה לי שזה די כבד לפלא' >< )...

זו לא נקודה שמפריעה למי שהזמין אותם?

פורסם

הוא שוקל 180גרם, אתה הסתכלת בטעות על משקל הקופסה.

פורסם

תבדוק את זה:

http://www.geekbuying.com/item/Cubot-A890-MTK6589-Quad-core-4-7inch-IPS-HD-screen-Smart-Phone-1G-RAM-8G-ROM-Android-4-1-3G-GPS-13-0MP-Camera-white-314327.html

המון ישראלים קנו אותו (גם אני, קניתי לאחותי. מקבל אותו מחר). אמור להיות מכשיר טוב עם גרסה 4.2 של אנדרואיד.

מה המחיר הכולל שלו (כולל מע"מ וכו')?

פורסם
  • מחבר

הוא שוקל 180גרם, אתה הסתכלת בטעות על משקל הקופסה.

חחחח פאדיחה בשבילי >< :facepalm:

בינתיים הקיובוט נראה לי די מתאים,גם מבחינת מחיר נמוך,משקל סביר,תמיכה בתדרים...אני מחכה לשמוע כמה שיותר חוות דעת עליו (בגלל התוצרת)

פורסם

מה המחיר הכולל שלו (כולל מע"מ וכו')?

יצא לי משהו כמו 820 שקל. החבילה לא עוכבה במכס.

פורסם

היי גיל,

אשמח אם תיתן איזו חוות דעת כללית על המכשיר, אם יצא לך לנסות אותו.

קראת ביקורות של אחרים אבל מעדיף לשמוע את שלך.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים