פורסם 2013 באפריל 2012 שנים כחלק מגל המכשירים הסיניים הבאתי ובדקתי את הZTE V970, מכשיר מאוד נחמדhttp://goo.gl/KTODm
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים המחשב שלי מריץ וינדוס 8 היום קיבלתי את הV970 שליחיברתי למחשב מזהה אותו ועובד אבל במצב ריקוברי הוא לא מזהה אותו לא משנה כמה דרייברים התקנתי יש לך פתרון?
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים התקנתי את זה זה לוקח בידיוק שניה אבל זה לא מוסיף את ההתקן שצריך כמו שמופיעה במדריך וזה עדין לא מזהה את המכשיר במצב ריקוברי
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים אחלה ביקורת, תודה.אני חושב שבחברות סיניות צריך להפריד בין ZTE, Huawai (אולי גם Xiomi) לבין חברות נחותות יותר. לפי מיטב הבנתי, יש הבדל בהנדסת האנוש ובאיכות היצור בין המכשירים של הגדולות לבין יצרניות המכשירים הממש זולים והחיקויים. בביקורת אתה מתייחס לכולן כאל מקשה אחת.
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים אכן צריכה להיות הפרדה בין חברות רציניות כמו Lenovo/Huawei/Zte לבין חברות שסתם רוכבות על גל הסמארטפונים הזולים כמו ZOPO/Star וכו'.
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים לצערי הרב אני לא יכול לתת לינק ישיר בHW בגלל שפרסמתי ב"אתר שאין להגיד את שמו" (מתישהו צריכים להפסיק את הסיפור הזה)שים לינק של goo.gl וזהו...
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים התקנתי את זה זה לוקח בידיוק שניה אבל זה לא מוסיף את ההתקן שצריך כמו שמופיעה במדריך וזה עדין לא מזהה את המכשיר במצב ריקוברינסה את זה:Q. I have Windows 8 and cannot install the driversHow to Disable Driver Signature Enforcement in Windows 8:From the Metro Start Screen, open Settings (move your mouse to the bottom-right-corner of the screen and wait for the pop-out bar to appear, then click the Gear icon).Click ‘More PC Settings’.Click ‘General’.Scroll down, and click ‘Restart now’ under ‘Advanced startup’.Wait a bit.Click ‘Troubleshoot’.Click ‘Advanced Options’Click ‘Windows Startup Settings’Click Restart.When your computer restarts, select ‘Disable driver signature enforcement‘ from the list. You can now load your modified driver. Reboot again once the driver is installed and all will be well.
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים בסופו של דבר בצריבה הצליחה אבל זה גרם למכשיר לא לזהות את הכרטיס זכרון ניסיתי כיבוי והפעלה וכן ניסיתי הוצאה והכנסה של הכרטיס ואפילו צריבת ריקברי חוזרת כלום לא עוזר בכרטיס זכרון לא מזוהה הכרטיס תקין ונבדק במכשיר אחר מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים אתה אומר שזה משהו ספיציפי במכשיר הספיציפי?כבר פניתי לחנות שקניתי ממנה למימוש אחריות על זה אבל אני אחליף אם אני אדע שזה לא יקרה גם למכשיר הבא
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים קראתי על משהו שנקרא usb breick שגורם למכשיר לא לזהןת את הכרטיס זכרון זה מוכר למישהו?
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים התמונות מהמצלמה- תמיד הם מיתחת ל500KB?אם אתה רוצה אתה יכול לעלות לכאן את 2 הקבצים בשביל הAPKTOOL(פריימוורק + מעוד קובץ... לא זוכר)אני אבדוק את הקוד ואשפר לך אותו, גם קובץ MEDIAPROFILES.בכמה ביטרייד הוא מצלם וידאו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.