עבור לתוכן

כדאי לקנות מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמעתי שהפורום הזה טוב בשביל שאלות כאלה, אז רציתי לשאול מי שמבין טוב ממני האם כדאי לקנות מחשב חדש או לחכות עוד שנה שנתיים.

המחשב משמש (וגם החדש כאשר אני אקנה אותו) בעיקר למשחקים.

זה המפרט הקיים:

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)

System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

System Model: GA-MA790X-UD3P

Processor: AMD Phenom II X4 940 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz

Memory: 4096MB RAM

כרטיסי מסך: x2 Radeon 4890HD (crossfire)

המחשב הזה כבר בן בערך 5 שנים, והוא היה פעם ממש טוב, והוא עדיין סוחב, אך אני מתחיל להרגיש שהוא מתיישן, והוא כבר דיי איטי, וגם לא תומך בכלל בDX11.

אין בכוונתי לשדרג אותו כי אני לא רואה טעם בזה, אני פשוט מעדיף להחליף את כולו כשיגיע הזמן.

אין לי בעיה להוציא כ5000 שקלים על מחשב חדש במידה וזה רעיון טוב לדעתכם, וזה באמת ייתן לי הבדל ביצועים משמעותי.

אז מה דעתכם? לקנות או לחכות? (במידה וכן כדאי לקנות, טיוטה למפרט תתקבל בשמחה ;) )

תודה מראש!

פורסם

לחכות למה?

אם אתה מרגיש שהוא מגביל אותך במשחקים אז תחליף.קודם הייתי שוקל כרטיס מסך חדש (שיוכל לעבור גם למחשב הבא בעת הצורך).

פורסם

רק אתה יכול לענות על השאלה הזאת.

אם אתה מרגיש שאתה צריך להתפשר יותר מדיי בהגדרות גרפיות בכל המשחקים החדשים וזה מפריע לך להינות מהם - תשדרג.

מצד שני, אם חוסר תמיכה בDX11 לא מפריע לך וכל המשחקים עובדים בצורה מספקת - אז אין צורך.

בכל מקרה, אני גם הייתי מציע לך להתחיל בשדרוג לכ.מסך חזק מודרני, ורק אז חושב על כידאיות ההחלפה של כל שאר המחשב בהתאם לביצועים שתקבל עם הכרטיס החדש. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים