עבור לתוכן

רב תכליתי ב- 3000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- אשמח

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ, סרטי HD, תכנות מדי פעם

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל זה יהיה נחמד אם יוכל להריץ Simcity 5 בהגדרות בינוניות או נמוכות.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? גם לא צריך מסך. כמו כן, יש לי מארז Full Tower עם ספק שניתן להשתמש בו, למרות שאני מעדיף לקנות מארז MIDI חדש וספק אמין במחיר טוב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב מיועד לחדר שינה כך שרצוי שקט, אבל זה בהחלט לא קריטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בתור התחלה לא, אולי בעתיד עם הצורך ברמה קלה-בינונית

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב - פתח תקוה, עדיפות ל- KSP השלום בגלל מרחק.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)- חובה שיכלול 2 חריצי PCI עבור חומרה שיש לי מהיום (כרטיס קול Audigy שאני צריך ואולי עוד משהו בהמשך), לפחות שני חיבורי SATA3, ולא לחסוך בחיבורי USB (לפחות 4+2).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מעוניין שיחזיק כמה שנים טובות (5?)

- מעבר למסך המחובר ב- DVI, כיום המחשב מחובר לפלזמה ישנה (לא HD) בשביל סרטים שאני לא מתכוון להחליף בחודשים הקרובים. חשוב לי שתהיה עבורה יציאת VGA או S-Video או Composite. יש לי כרטיס מסך ישן מסוג 8600GT שאולי עדין ניתן להשתמש בו לשם כך?

- אני לא לחוץ מאד על לקנות את המחשב הזה, אני יכול לסחוב עם שלי עוד קצת. האם שווה לחכות ל- Haswell?

תודה מראש!

פורסם

האם המחשב שיש ברשותך כעת מספק אותך?

אם לא, מתי הוא לא מספק?

כמו כן, מה הדגמים של המארז+ספק?

פורסם
  • מחבר

הוא כבר לא מספק אותי- מדובר ב Athlon 64 X2 4800+ בן 5 שנים פחות או יותר, שכבר ממש מעיק לערוך עליו תמונות מה- DSLR, הוא התחיל לגמגם בסרטים וב- Streaming במסך מלא, ויש פעולות שאני פשוט נמנע מלעשות עליו. למשל, אני רוצה לחזור לתכנת בבית ולא נראה לי שהוא יעמוד בעומס של Visual Studio.

העניין הוא שאני מרגיש שאני יכול לדחות קצת את הקניה אם זה ישתלם לי, למשל אם ה- Haswell יביא איתו ירידת מחירים או תמורה נוספת משמעותית למחיר.

המארז Full Tower גנרי לחלוטין שקניתי לפני כ-8 שנים לדעתי (כרגע זה המחשב השני שחי עליו). אני חושב שזו התגרות בגורל להשאיר עליו את הספק הזה והאמת שגם די נמאס לי מכל הגודל המיותר הזה שפעם הייתי צריך והיום כבר לא.

פורסם
  • מחבר

אפשר לחרוג בשביל SSD של 128GB בעוד 300-400 ש"ח.

פורסם

עם חריגה קטנה:

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪882

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪490

מארז:

באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪385

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪147

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪464

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪480

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3171

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3108 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/25c8klyn

פורסם
  • מחבר

אהלן,

קודם כל תודה, נראה מצוין! מה אתה אומר על השינוי הזה?

יספיק לי כונן של 1TB (אני מעביר עוד כונן של 250GB ויש לי עוד כונן חיצוני של 320GB שגם אותם אני לא ממלא לחלוטין כיום)

אם אני אקח את ההפרש + החריגה שאני מוכן לעשות (הצלחת הרי לדחוף לכאן גם SSD) לקנות את ה- 3570, לוח אם עם צ'יפסט חדש יותר(H/Z77) ואולי להשקיע בעוד 4GB זכרון?

פורסם
  • מחבר

למשל האם השינוי הבא הגיוני לדעתך?

(לא בטוח רק לגבי הלוח אם, לא בדקתי שהוא עומד בכל הדרישות שהצבתי)

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray

כמות: 1

מחיר: ₪1003[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

מחיר: ₪44[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H

מחיר: ₪514[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪385[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

מחיר: ₪22[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2

מחיר: ₪147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

מחיר: ₪355[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪480[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪110[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪3207

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

זמתי לך כבר 2X4GB זיכרון. אם אתה חושב שתצטרך יותר, תוכל או להוסיף, או לקחת כבר עכשיו 2X8GB.

המעבד ששמת לא משתלם. התוספת במחיר גדולה מדי בשביל תוספת הביצועים.

לוח H77 הוא "פחות טוב". לוח Z68 כולל יותר פיצ'רים. שמתי לוח שכולל כל מה שרצית - מספיק חריתי PCI-E, שני SATA3, מספיק USB.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אני כנראה אלך על זה.

דבר אחרון- המארז כולל 2 Rack-ים קדמיים גדולים, יש אפשרות למצוא מארז עם 3 בתקציב הזה?

פשוט שניהם הולכים להיות תפוסים (כונן אופטי + Audigy Platinum) ואני רוצה שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד.

תודה!

פורסם
  • מחבר

למשל פאנל לכרטיסי זיכרון (אני מצלם הרבה) או משהו בסגנון- חבל להתחיל מכך שהכל תפוס.

מה אתה אומר על זה?

http://www.tms.co.il/product/12028

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים