עבור לתוכן

מתלבט אם לחכות למעבדי Haswell או לקנות עכשיו

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%.

אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה).

ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...?

ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה).

יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי).

יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על דגמים חדשים שעומדים לצאת?

* מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, מצגות, יצירת משחקי סלולר (שזה בדר"כ דורש מפרט חלש), פוטושופ.

* גודל המסך? 14 עד 15 אינץ'

* רזולוציית המסך? לא חייב Full HD

* משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching (אך לא חובה SSD)

* כונן אופטי ? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא חובה, אבל אפשרי

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* דרישות נוספות:

אחריות 3 שנים + איסוף והחזרה מבית הלקוח חובה!

מעבד CORE I5 או COREI7

8 ג'יגה זכרון

כרטיס גרפי: HD4000 או כרטיס מסך NVIDIA GT640 ומעלה (635 דומה בביצועים למעבד של אינטל לפי רוב המבחנים ברשת, ועם כמות זכרון של 8 לא ירגישו כמעט בהבדל ב99% מהזמן).

אפשרות: מסך מגע. (עדיף מתקפל/מסתובב, אבל לא חובה).

טווח מחיר רצוי - 3000-4500ש"ח.

תודה מראש

שפיץ

פורסם

הדור הבא הוא לא ההמשך ל-IB, אלא ליבה חדשה (ה-IB היה ההמשך של ה-SB).

אתה יכול להמתין או לקנות עכשיו, רק שתדע שההמתנה הזו יכולה לא להיגמר...

אני הייתי קונה עכשיו אם הייתי צריך את זה.

פורסם

זה בהחלט תלוי במתי אתה צריך את המחשב. קח בחשבון שניידים יגיעו יותר מאוחר מאשר המעבדים למחשבים השולחניים ולכן זה עלול לקחת יותר זמן מהמשוער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים