פורסם 2013 באפריל 1712 שנים 4,090 ש"ח בלבד מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים השאלה היותר טובה היא מי מספיק אדיוט לקנות את המכשיר הזה, על אחת כמה וכמה כשיש את הנקסוס 4 בסביבות ה 2100 שקל.(ובלי קשר, מי מספיק אדיוט בשביל לשלם 4K על פלאפון, אבל זה משהו אחר)נ"בלגבי "הזויים" - אני זוכר שפעם הייתי ב KSP והיה שם איזה ערס דביל שהתחיל לשאול את המוכר אם כדאי לו "להביא" NOTE 2 במקום האייפון 5 שלו. זה אחרי שהוא אמר שהוא מעדיף שיכרתו לו יד לפני שהוא יגע במכשיר שהוא לא אפל. המוכר היה כלי והתחיל לצחוק עליו.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים מחבר אפשר לקנות את הONE ב 2300 ש"ח באנגליה , ובקשר למכשיר הוא בכל אספקט יותר טוב מהנקסוס המהולל.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים אני לא בטוח שהוא יותר טוב מבחינת ביצועים.טוב, הוא בהחלט יותר טוב בכל אספקטאני מסכים שהוא מכשיר יותר טוב באופן כללי. אבל לא כשהוא יותר יקר במידה כזו.2,300 לפני מסים, אני מעריך.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים מחבר ^ יאפ לפני מיסים...ביצועים? אתה יכול לראות השוואות וביקורות ב 101 אתרים..הONE קצת יותר חלש מהS4 של סמסונג.. אחרי הכל זה מעבד מסדרה 600 מול ה 400 של הנקסוס..
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים בסדר, תיקנתי. ;D המחיר לפני מסים לא רלוונטי, כי אין דרך לדעת בוודאות שתשיג אותו בלי (אלא אם כן אתה טס, אבל אז גם אפשר להשיג את הנקסוס 4 בזול)
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים מחבר יש דרך להפחית מחצית מהמיסים בוודאות , ואפילו לא צריך לטוס לשום מקום , אבל זה סוד
פורסם 2013 באפריל 1812 שנים יש דרך להפחית מחצית מהמיסים בוודאות , ואפילו לא צריך לטוס לשום מקום , אבל זה סוד Royal mail?
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים אפשר גם לחכות טיפונת ולראות את המחיר צולל. KSP מוכרים במחיר שכנראה אנשים יקנו, אני דיי בטוח שאין להם מלאי גדול ושהוא יעוף גם במחיר הזה.. לא הבטיחו איזה מהפיכת מחירים ? קשקשנים, עד שלא יורידו את המיסים על הפלאפונים לא יקרה כלום.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים סה"כ המחירים ב KSP סבירים. הגיוני שימכרו בקצת יותר מכל החנויות ה"פרטיות" שיש להן אחריות שלא שווה דבר (כל טענה נדחית בטענה שהפלת את המכשיר).זה מכשיר חדש והם מנסים להרוויח מאנשים טיפשים שקונים מכשירים חדשים מאוד ויקרים מאוד. לגיטימי. לא חושב שהולכים להוריד את המיסוי (וגם אין שום סיבה לעשות את זה, זה מוצר מותרות) - אשמח לדעת אם יש לך מידע שסותר את זה.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים מחבר אין שום סיבה לשלם על המכשיר הזה 4100 ש"ח כשהוא נמכר בארצות הברית ( ע"י HTC עצמה) ב 2100 ש"ח. http://www.gsmarena.com/htc_one_unlocked_priced_at_575_in_the_us-news-5895.php בקשר למס , תקנה פשוט באילת ותחסוך חצי מהמס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.