עבור לתוכן

KSP התחילו למכור את הHTC ONE החדש , תנחשו מה המחיר?

Featured Replies

פורסם

4,090 ש"ח בלבד :lol:

מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים.

פורסם

השאלה היותר טובה היא מי מספיק אדיוט לקנות את המכשיר הזה, על אחת כמה וכמה כשיש את הנקסוס 4 בסביבות ה 2100 שקל.

(ובלי קשר, מי מספיק אדיוט בשביל לשלם 4K על פלאפון, אבל זה משהו אחר)

נ"ב

לגבי "הזויים" - אני זוכר שפעם הייתי ב KSP והיה שם איזה ערס דביל שהתחיל לשאול את המוכר אם כדאי לו "להביא" NOTE 2 במקום האייפון 5 שלו. זה אחרי שהוא אמר שהוא מעדיף שיכרתו לו יד לפני שהוא יגע במכשיר שהוא לא אפל. המוכר היה כלי והתחיל לצחוק עליו.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקנות את הONE ב 2300 ש"ח באנגליה , ובקשר למכשיר הוא בכל אספקט יותר טוב מהנקסוס המהולל.

פורסם

אני לא בטוח שהוא יותר טוב מבחינת ביצועים.

טוב, הוא בהחלט יותר טוב בכל אספקט

אני מסכים שהוא מכשיר יותר טוב באופן כללי. אבל לא כשהוא יותר יקר במידה כזו.

2,300 לפני מסים, אני מעריך.

פורסם
  • מחבר

^ יאפ לפני מיסים...

ביצועים? אתה יכול לראות השוואות וביקורות ב 101 אתרים..הONE קצת יותר חלש מהS4 של סמסונג..

אחרי הכל זה מעבד מסדרה 600 מול ה 400 של הנקסוס..

פורסם

בסדר, תיקנתי. ;D

המחיר לפני מסים לא רלוונטי, כי אין דרך לדעת בוודאות שתשיג אותו בלי (אלא אם כן אתה טס, אבל אז גם אפשר להשיג את הנקסוס 4 בזול)

פורסם
  • מחבר

יש דרך להפחית מחצית מהמיסים בוודאות , ואפילו לא צריך לטוס לשום מקום , אבל זה סוד :funn:

פורסם

יש דרך להפחית מחצית מהמיסים בוודאות , ואפילו לא צריך לטוס לשום מקום , אבל זה סוד :funn:

Royal mail?

פורסם

אפשר גם לחכות טיפונת ולראות את המחיר צולל.

KSP מוכרים במחיר שכנראה אנשים יקנו, אני דיי בטוח שאין להם מלאי גדול ושהוא יעוף גם במחיר הזה..

לא הבטיחו איזה מהפיכת מחירים ? :P קשקשנים, עד שלא יורידו את המיסים על הפלאפונים לא יקרה כלום.

פורסם

סה"כ המחירים ב KSP סבירים. הגיוני שימכרו בקצת יותר מכל החנויות ה"פרטיות" שיש להן אחריות שלא שווה דבר (כל טענה נדחית בטענה שהפלת את המכשיר).

זה מכשיר חדש והם מנסים להרוויח מאנשים טיפשים שקונים מכשירים חדשים מאוד ויקרים מאוד. לגיטימי.

לא חושב שהולכים להוריד את המיסוי (וגם אין שום סיבה לעשות את זה, זה מוצר מותרות) - אשמח לדעת אם יש לך מידע שסותר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים