עבור לתוכן

עזרה| בחירת מפרט למחשב גיימינג וגראפיקה בטווח 6000-7000.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים!

אני חדש כאן אז קודם כל אהבתי מאוד את האתר, כל הכבוד לכם על כל המידע שנמצא פה בפורומים.

לבקשתי,

אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים.

מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג + מסך.

לציין כי אני גר ליד אילת, ואם יש אפשרות לרכישה באילת זה מעולה כי זה יוריד הרבה מהמחיר.

לדוגמא, מפרט ברשת KSP שעולה 7400 עולה לי באילת 6300.

זה מה שאני רוצה לרכוש בינתהים: http://ksp.co.il/?store=afula&uin=17293

אשמח אם תפרטו לי לגבי המפורט שאני הבאתי ולגבי המפרטים שאתם יכולים להביא גם במה טוב/לא טוב רכיב ספיציפי או למה צריך אותו בכלל כי אני לא כל כך מבין טוב במפרטים ובחומרה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 6200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, גראפיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדי פעם גראפיקת תלת מיימד ופוטושופ, עריכת וידאו, ולרוב משחקים כבדים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בונה על GTA V כשיצא אם יצא בכלל למחשב, רוצה שהמחשב יריץ כל משחק שקיים היום באופן חלק על הגדרות סבבה לא הכי גבוהות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך יהיה 21.5" אך יחובר באופן קבוע גם לטלויזיה 32" בכבל HDMI

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 21.5 LED

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 אך לא על חשבון זה שהוא יתחמם בזמן שיריץ משחקים כבדים נניח

6. האם מתוכנן

(

OC

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מעוניין במחשב מוכן מורכב. בלי מערכת הפעלה, יש לי מערכת הפעלה, רק רציתי לשאול אם אני לא רוכש מערכת הפעלה איך המחשב יעבוד בהתחלה שאני יראה שכל החלקים תקינים ?הם יתקינו גרסא זמנית של וינדוס או משו כזה שאני נניח יצטרך לבצע אקטיבציה אחרי זה?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כן באילת כי זה מוריד לי בערך 1000+- מהמחיר (משמעותי)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). HDMI נחשב

xD?

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אני רוצה מחשב טוב שיחזיק לכמה שנים טובות, ואז בעתיד אשקיע שוב סכום כזה ואקנה מערכת חדשה. לא אשדרג.

תודה רבה חברים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים