עבור לתוכן

windows media player 9

Featured Replies

פורסם

אני פותחת את ה-media player , נכנסת לספריית המדיה ומנסה לשמוע את השירים ששמורים בספרייה אני מקבלת את ההודעה הבאה:

wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. והתוכנית נכבית. ???

פורסם

מיקרוזיפט למה ציפית?!?!

תתקיני מחדש מדיה פלייר ותקווי לטוב

פורסם

אבקש להפסיק את ההשמצות על התוכנות של מיקרוסופט.הפורום אינו מקום מקובל לכך,אם אתה לא יודע איך לענות לה אל תענה לה בכלל בצורה הזאת זה מאד לא חכם ומאד ילדותי

מהי הודעת השגיאה בדיוק.יש לך שם אפשרות לומר לנו מה ה modename לפי זה אפשר לדעת את הגורם לתקלה.

ה modename נמצא לאחר שהודעת השגיה נותנת לך אפשרות "לעוד פרטים לחץ כאן"

פורסם

מה אתה לחוץ אחי קצת הומור לא פוגע באף אחד.... במיוחד לא בחברה כזאת גדולה ;)

מיקרוזיפת LOL

פורסם

אני לא לחוץ.

אנשים סתם מגיבים שטויות ילדותיות ,התגובה שלו לא תעזור לבחורה עם התקלה.

אני לא יודע מהי מערכת ההפעלה שיש לבחורה אבל אם הבחור היה קצת מבין הוא היה יודע שקצת קשה להסיר ולהתקין מחדש בצורה אוטומטית אלא רק בצורה ידנית ומאד לא פשוטה אלא אם כן היא התקינה זאת לאחרונה ואפשר לבצע שיחזור מערכת.

פורסם

אם היית מבין קצת היית יודע ששיחזור מערכת בדרך כלל לא פותר שום בעיה

פורסם

לידיעתך שיחזור מערכת מסוגל להסיר את התוכנה הספציפית הזאת עקב רישומה ב רג'סטרי .היה מאד פשוט אילו ידעה מתי התקינה,

וזה טיפול רשמי של מיקרוסופט.לא אמרתי שזה מה שנעשה איתה בסופו של דבר אבל התגובות שלך היו מאד לא מקצועיות.

בגלל זה מבקשים את ה modename כדי לדעת אזה קובץ dll גרם לבעיה ואז אפשר יהיה לדעת את דרך הפעולה.אולי הבעיה נגרמה שלא ע"י קובץ של מיקרוסופט אולי ע"י תוכנה צד ג' ואז הסרה של התוכנה לא תפתור שום בעיה

קבל חומר למחשבה על איך נגשים לטפל בבעיה

פורסם
  • מחבר

ה-modename שמופיע: ModName: mmswitch.ax

פורסם

אני חושב שזה אולי בגלל איזה קונפליקט של Coded ...

תנסי להתקין את זה : Here

אם עדיין יש אותה בעיה , פשוט תמחקי את הקובץ mmswitch.ax ...

פורסם

אל תמחקי את הקובץ פשוט תשני לו את הסיומת ל OLD אולי נצטרך אותו ולכן לא מוחקים קבצים כאלו.

Burton זה רק מראה לך שהסרה לא הייתה פותרת את הבעיה.

קח את זה למחשבה

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שניסה לעזור.

התקנתי את Here . פעלתי לפי ההוראות והבעייה נפתרה. סוף סוף אני יכולה לשמוע שירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים