פורסם 2004 בפברואר 721 שנים אוקי, הנה התרחיש (אח, תרחיש, מילה יפה)בכל מקרה, אני יושב לי על המחשב משחק לי ESF ופתאום מתחילות לצוץ לי כלמיני פירסומות כאלה של בונזיבאדי וחראטה כזהאקיצר הורדתי Ad-Aware 6 וזה סרק את המחשב ומצא איזה 666 דברים כאלה של גייטור וכל מיני טרוג'ניםחלק מהם הוא לא הצליח למחוקוהיום בבוקר אני בא למחשבואני קולט שבמשך הלילה הוא פתח לי 30 חלונות של אקספלורר עם פירסום ושטיות כאלהמה שמצחיק שיש גם פירסומת פופ-אפ נגד פופ-אפיםחשבתי אולי החברה עשתה לי פה טריק והיא מנסה לפרסם את עצמה ;\אנלאדעאני רק רוצה להיפטר מכל השטיות האלהאגב ייתכן מאוד שיש לי וירוסים וכו' במחשב רק אתמול בדקתי בנורטון (לא מצא כלום) ואז ב RAV (מצא לי 6 וירוסים) ומחקתי אותם.הנה עכשיו אני מדבר איתכם עלתה לי מודעה של USA GREEN CARDכוסעמק שמישהו יעזור לייייייייייי
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים נסה את התוכנה spywareblaster כאן http://www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר לא קאזזה, רק נורטון (גוסט ואנטי וירוס) זון אלארם ווינאמפ ודריברים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר המחשבה עלתה בראשיאבל אני לא מצליח להפעיל את ה msconfig משומה הוא אומר לי שדבר כזה לא קיים
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים איזה וינדוז יש לך??אין MSCONFIG בכל הגירסאות של וינדוזוגם אם תסיר אותם משם זה לא הפיתרוןהפיתרון הוא להעיף אותם משם אחת ולתמידמה שתעשה זה תבדוק איך קוראים לקבצים של AD AWARE מצא ותפתחTASK MANAGER תעביר לPROCECESS ושם תבטל את כל הישומים של AD AWARE לא הצליח למחוקלאחר שתבטל את הפעילות של כולם תנסה שוב למחוק אותםאם גם זה לא יעבוד תכנס אחד אחד לתיקיות שלהם ותמחק אותם ידנית
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר אוקי, מה שאפשר מחקתי, אבל יש קבצים שכל הזמן צצים מחדשאין לי מושג איךויש לי sp1 .אני חושב שפורמט כרגע הוא הפיתרון היחידאתם חושבים על משהו אחר?
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים למה שלא תנסה את התוכנה שנתתי לך? רק נסה אם לא ילך אז פרמט,מה יש לך להפסיד?
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים LoL איזה מסכן .... חחח גם לי היה כזה מצב מעצבן.. תנסה להוריד את Spybot Search N' Destroy אם זה לא יעבוד, אז הנה משהו שכן יעבוד - תתקין Firewall, פשוט תוריד את ההוא של ZONEALARM התכנות של הPop-ups לא יוכלו להיכנס לאינטרנט וככה לא ייפתחו לך חולונות מעצבנים. ואל תאשר לכל תכנה כמו מטומטם לגשת לאינטרנט, כי כנראה אלא יהיו ה Spyware שיבקשו לרב אז תשים לב מה אתה מאשר. תמיד.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים גם spybot search&destroy וגם adaware לא תמיד מצליחות להסיר את כל מה שהן מוצאות (כפי שהוזכר בהודעה המקורית).חשוב מאוד לענות "כן" כשהן שואלות האם לרוץ בפעם הבאה שהמחשב עולה ולבצע איתחול.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר ישתבך שמך או אדון אקס-דוד התוכנה הזאת (בניגוד לאדוור) מצאה לי בהרבה יותר ספייוור אתם לא תאמינו כמה אהההה עכשיו נשאר לראות אם זה יעבוד אבל תודה רבה רבה רבה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.