עבור לתוכן

רשימת מכשירי סמסונג שיקבלו עדכון לאנדרואיד 5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה שאר החברות מתכננות , אלא רק מה סמסונג מתכננת.

וסמסונג היא החברה שמוכרת הכי הרבה מכשירי אנדרואיד , ובהפרש ניכר משאר החברות (ועוד יותר בארץ...) , אז זה הכי מעניין אותי איזה מכשירים של סמסונג יקבלו עדכון.

אני מצפה מכל החברות לעדכן את המכשירים הפופולריים שלהם , והמוצלחים במיוחד , במיוחד אם העדכון משנה לטובה את חווית השימוש בצורה משמעותית.

ios שונה בצורה מהותית מאנדרואיד , כי אפל הוציאו מראש מערכת הפעלה טובה שמנצלת כל טיפת כוח שיש למכשירים , אבל אנדרואיד עד ics הייתה מערכת דפוקה , והיא השתפרה מאד.

סמסונג לוקחת את מערכת אנדרואיד , שלפי דעתי יש עוד הרבה מה לשפר במערכת הזאת בכל מה שקשור לחוויית השימוש , והיא הופכת את המערכת ליותר מוגמרת . נכון שאפשר להוריד מיליון אפליקציות שיעשו חלק מהדברים , אבל אצל סמסונג זה כבר מובנה ועובד בצורה טובה , וזה מאד משמעותי.

gingerbread היא מערכת ממש מתסכלת לשימוש , וכל מכשיר שאין לו עדכון רשמי ל ics או jb , אז וודאי שיש לו רק מה להרוויח מרום כמו cm.

אבל כשאני משווה בין jb 4.1.2 רשמי מסמסונג לcm , אפילו 4.2.2 , אז הרום של סמסונג הרבה יותר איכותי ויציב.

אני בכלל חושב שהרום של סמסונג מוסיף הרבה לעומת האנדרואיד הנקי , למשל:

מסך נעילה מאובטח של תבנית הרבה יותר טוב , יותר צבעוני , טפט חי גם בתפריט אפליקציות , רינגטון mp3 בקלות(בלי להתקין תוכנת צד שלישי , אלא ישר מתפריט הרינגטונים או מהנגן המובנה) , שיחות וידיו ברשת הסלולר מהחייגן המובנה בקלות , חייגן מצוין , קירוב הטלפון לפנים מחייג אוטומטי , s voice , תוכנת גלריה נוחה מאד , kies air , לאנצר נחמד מאד (סמסונג שדרגו את TW בצורה רצינית מאז GB ) , שהות חכמה ועוד.

פורסם

אתה מעלה את הנושא בגלל ששאר החברות הודיעו שהן יעדכנו לאנדרואיד 5 את כל המכשירים שלהן מה3 שנים האחרונות?

HTC הודיעו? מוטורולה הודיעה משהו שאנחנו לא יודעים? ואולי סוני הודיעו משהו?

אני לא מבין לא להטפל לסמסונג, זו חברה מסחרית והיא לא חייבת כלום לשום לקוח חוץ משנה האחריות שהיא מתחייבת.

מישהו אמר משהו לגבי שהחברות האחרות בסדר? אמרו רק לגבי נקסוסים ואייפונים.

אבל כן, כפי שכתבתי קודם, סמסונג היא מספר אחת בהפצצת השוק במכשירים כמעט זהים, עם שינויים מינורים בעיצוב ובחומרה, ואי תמיכה תקינה באף אחד מהם כמעט. כרגע נמכרים בשוק עשרות דגמי מכשירי אנדרואיד סמסונג, מתוך מאות דגמים שסמסונג הוציאה בשנים האחרונות. דוגמה טובה מהזמן האחרון זה הגלקסי S3 מיני, המיותר לחלוטין.

אף אחד גם לא אמר שסמסונג חייבת לנו משהו. אך אנו גם לא חייבים לקנות את מוצריה, והביקורת הזו היא עניינית לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים