עבור לתוכן

רשימת מכשירי סמסונג שיקבלו עדכון לאנדרואיד 5

Featured Replies

פורסם

http://reviews.cnet.com/8301-19736_7-57574921-251/android-5.0-coming-to-samsung-galaxy-phones-reports-say/

לא מפתיע , אבל גלקסי s2 הפופולרי, גלקסי s3 mini , גלקסי s advanced , גלקסי נוט ועוד מגוון מכשירים לא רעים בכלל , לא יקבלו עדכון לאנדרואיד 5 , אז זה נראה שסמסונג ממשיכה עם המדיניות שלה של אין תמיכה במכשירים.

מכשירים שבטוח יקבלו עדכון הם : גלקסי s3 , גלקסי נוט 2 , גלקסי נוט 10.1 , גלקסי s4 כמובן וגלקסי נוט 8.0.

החדשות הטובות הן שיש מגוון מכשירי סמסונג שיקבלו בקרוב עדכון לאנדרואיד 4.2.2 (גלקסי s2 , גלקסי s3 mini ועוד) , רק חבל שזה יהיה העדכון האחרון שהם אי פעם יקבלו (רשמי לפחות....).

פורסם

לא מפתיע, הממשק שסמסונג דוחפת ממשיך להיות יותר ויותר תובעני כמו גם כמות אפליקציות הזבל שרצות ברקע.

בתור בעלים של S1 לשעבר ונקסוס בהווה אני לא מתכוון להתקרב לסמסונג בזמן הקרוב.

(בעלי s3 אתם הבאים בתור).

פורסם

לצער הרבה מהמשתמשים זה עדיין חלק מעסקת החבילה של אנדרואיד, מכשירים שמתיישנים יחסית מהר תוכנתית, ונשארים לחסדי צד 3.

פורסם

^ לכן להצביע ברגליים וללכת על מכשירי גוגל.

גם לגבי ה S3, אם בכלל יקבל, זה יהיה באיחור אופנתי של חצי-שנה שנה.

סמסונג מספר אחת בעולם בהפצצות לכל הכיוונים מבחינת היצע המכשירים. הבעיה שהתמיכה באותם מכשירים היא במקרה הטוב ביננונית פלוס, (למכשירי דגל) ובמקרה הרע והיותר נפוץ, פשוט גרוע. (למכשירים שלא היו בעבר מכשירי דגל)

פורסם

היתרון שלהם הוא קהילת מפתחי צד שלישי גדולה.

פורסם

ציפיתם שיהיה אחרת ?! נתחיל מזה שלסמסונג, בשונה מאפל, יש 50+ מכשירים עם חומרה שונה,גודלי מסך שונים וכו..וזה קשה עד בלתי אפשרי לשמור על כל המכשירים הללו מעודכנים לגרסאות החדשות שיוצאות.

בנוסף לכך, סמסונג היא חברה למטרות רווח, והיא צריכה שתשדרגו מכשיר כל שנה-שנתיים כדי לשמור על רווחיות. ושחרור של גרסא חדשה לאנדרואיד היא סיבה מספקת לחלקנו לשדרג למכשיר חדש..זאת הסיבה שהלכתי על נקסוס ולא על שום מכשיר אחר (למרות המגרעות הרבות שלו)

פורסם
  • מחבר

אני מצפה מחברה כזאת גדולה לעדכן לפחות את המכשירים היותר מתקדמים שלה , ולא להביא תירוצים שברור שהם מגוחכים.

הs1 מתמודד בצורה סבירה עם jb , אבל הs2 הרבה יותר חזק ואני מאמין שגוגל לא יבנו מערכת שתהיה עוד יותר כבדה , אלא יבנו מערכת שתרוץ אפילו טוב יותר , במיוחד עם Project Butter.

גם אפל מעוניינת שתקנה מכשירים חדשים , אבל הם עדיין מעדכנים את המכשירים שלה - 3GS עם החומרה החלשה שלו ( 256 מ"ב ראם , 600mhz מעבד ) , קיבל את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה.

אז אני לא מצפה מהם לעדכן את כל מגוון המכשירים שלהם , אבל שיעדכנו לפחות את מוצרי הדגל שלהם.

פורסם

קהילת צד 3 גדולה זה גם יתרון אבל גם חסרון, חבל שאנשים לא מבינים את זה...

עידכוני מערכת זה גם עידכוני אבטחה, ועידכונים שונים, ולא רק פיצ'רים, כשחברה זונחת מכשיר בן בקושי שנה שנתיים זה בעייתי מאד (זונחת זה גם להוציא עידכון באיחור אופנתי של חצי שנה).

פורסם

אני אומנם לא חובב מכשירי סמסונג, אבל הביקורת הזו לא במקום.

הגלקסי S2 מכשיר ישן. שאר המכשירים שציינת הם מכשירי low end. סביר שמכשירים כאלו לא יקבלו עדכון גירסה. ככה זה אצל כל חברה, בכל מערכת הפעלה. לקבל עדכונים במשך שנתיים זה סביר לחלוטין!

בתכלס? העדכונים האלה לא עד כדי כך משנים, בטח ובטח לא באנדרואיד שהיא פתוחה לחלוטין. אמנם התקנתי לאבא של CM10 על ה SGS שלו - אבל זה יותר בשביל שהמכשיר יעבוד יותר חלק ופחות בשביל הפיצ'רים של ICS. עדיין אפשר לעשות הכל גם עם GingerBread.

לגבי העדכונים של אפל (למכשירים ישנים):

זה לא באמת עדכון מלא, אז זה לא כזה נחשב. זה סתם עדכון על הנייר. מספרית, הגירסה היא חדשה. בפועל, חצי מהפיצ'רים החדשים בכלל לא קיימים. ונעזוב את העובדה שגם אחרי העדכונים הללו GB יותר מתקדמת מ IOS 6.

לגבי הטענה שלסמסונג יש מלא מכשירים לתחזק - אני לא מקבל את הטענה הזו. קודם כל, ליין ה Galaxy S הוא ליין הדגל שלהם. בו הם יכולים להשקיע יותר (והם באמת עושים את זה). בליין הזה יש מספר בודד של מכשירים. שנית, אני לא מבין למה זה אמור לעניין את הצרכן. אני קונה מכשיר בודד בהרבה כסף. מה איכפת לי מהשיקולים הטכניים שיש לחברה? המטרה היא לקבל מכשיר שיקבל עדכונים מהר ולאורך זמן. ב S2 סמסונג כן עשתה את זה. אז לגביו אני לא מקבל את הביקורת. רוב המכשירים הזולים שלה - לא.

באופן כללי, הבעיה של עדכוני אנדרואיד תקפה לכל החברות ולא רק לסמסונג. זו - לדעתי, סיבה טובה לא להשתמש במכשירי אנדאוריד (אלא אם כן זה ונילה).

פורסם

לדעתי במכשירי סמסונג אין בעיה של עדכונים. זה נכון שעדכונים רשמיים נפסקים לאחר זמן קצר, אבל בשביל זה יש קהילת מפתחים. לדברי המפתחים, הפיתוח של רומים למכשירי סמסונג קל יחסית לפיתוח למכשירי HTC לדוגמא.

בגלאקסי S1 שהיה לי עד לפני כמה ימים, היה מותקן אצלי אנדרואיד 4.2.2. הפיתוח של רום CM מבוסס הגירסא הזו לגלאקסי הישן שלי החל כשבועיים לאחר ששוחררה הגירסא הזו לנקסוס. כחודש לאחר שחרור הגירסא לנקסוס, הפיתוח הגיע לשלב של רום יציב מספיק לשימוש יומיומי.

אני דיי בטוח שגם אנדרואיד 5.0 תגיע ל S1.

אז לי בעצמי יש עכשיו נקסוס 4 ואני נהנה מעדכונים מהירים מאוד. אבל זו לא הסיבה שבחרתי את המכשיר הזה. אני סומך על קהילת המפתחים שבאמת עושים עבודה נהדרת בפיתוח רומים למכשירים ישנים.

פורסם

דווקא בפיתוח "עצמי" בסמסונג נתקלים בקשיים בגלל הsoc (אקסינוס) שאין למפתחים גישה לקוד שלו. בגלקסי 1 הסיפור היה שונה...

פורסם
  • מחבר

הגרסאות של cm לא יציבות מספיק וחסר להם פונקציות שיש ברומים של סמסונג.

פורסם

אני כבר למדתי להסתדר בלי הפונקציות של סמסונג.

אני כ"כ נהנה עם CM 10.1 שאני אפילו לא חושב לחזור לרום של סמסונג.

פורסם

זה לא רלוונטי. לא לכל וריאציה של מכשיר יש גירסה יציבה ועדכנית. ה i9000 הוא באמת דיי יוצא דופן במקרה הזה (בגלל שהוא חומרתית זהה למכשיר נקסוס).

כשאתה קונה מכשיר חדש אתה לא אמור לסמוך על CM. זה אבסורד. זה שלמישהו מסויים לא חסרות הפונקציות של TW לא אומר שיש כאלה שהן לא יחסרו להם. החייגן של ה TW טוב משל גוגל. אבא שלי מתגעגע ל TW (יש לו CM10) - עבור "זקן" כמוה זה היה נוח יותר.

אם ניקח נגיד את NOTE (1/2) הרי שבעצם בלי ה TW - כל היחוד של המכשיר נעלם. לדעתי, סמסונג ישמה כמה דברים מאוד מעניינם ב TW במכשירים הללו.

פורסם

http://reviews.cnet.com/8301-19736_7-57574921-251/android-5.0-coming-to-samsung-galaxy-phones-reports-say/

לא מפתיע , אבל גלקסי s2 הפופולרי, גלקסי s3 mini , גלקסי s advanced , גלקסי נוט ועוד מגוון מכשירים לא רעים בכלל , לא יקבלו עדכון לאנדרואיד 5 , אז זה נראה שסמסונג ממשיכה עם המדיניות שלה של אין תמיכה במכשירים.

מכשירים שבטוח יקבלו עדכון הם : גלקסי s3 , גלקסי נוט 2 , גלקסי נוט 10.1 , גלקסי s4 כמובן וגלקסי נוט 8.0.

החדשות הטובות הן שיש מגוון מכשירי סמסונג שיקבלו בקרוב עדכון לאנדרואיד 4.2.2 (גלקסי s2 , גלקסי s3 mini ועוד) , רק חבל שזה יהיה העדכון האחרון שהם אי פעם יקבלו (רשמי לפחות....).

אתה מעלה את הנושא בגלל ששאר החברות הודיעו שהן יעדכנו לאנדרואיד 5 את כל המכשירים שלהן מה3 שנים האחרונות?

HTC הודיעו? מוטורולה הודיעה משהו שאנחנו לא יודעים? ואולי סוני הודיעו משהו?

אני לא מבין לא להטפל לסמסונג, זו חברה מסחרית והיא לא חייבת כלום לשום לקוח חוץ משנה האחריות שהיא מתחייבת.

לגבי אפל, אם מישהו חושב שכל שנה כשהם מודיעים על גירסה "חדשה" לiOS מדובר על מערכת באמת חדשה? זו אותה מערכת שנה אחרי שנה רק עם פיצ'רים חדשים שלא מותקנים על מכשירים ישנים מטעמים שיווקיים שיגרמו לבעלי המכשירים הישנים להתעדכן למכשיר חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים