עבור לתוכן

בעיות בסירטונים ביוטיוב (סרטון נתקע או נעצר באמצע הטעינה בפתאומיות)

Featured Replies

פורסם

בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]).

מה הסיבה לבעיות הללו?

HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.

פורסם

רגע יש שיפור בטעינה של הסרטונים בHTML5 לעומת פלאש ??

פורסם
  • מחבר

HTML5 בכלל עושה יותר בעיות מאשר הפלאש ביוטיוב.

פורסם

פיירפוקס + פלאש האחרון = קטסטרופה של קריסות, תקיעות ובעיות ביצועים. פשוט נורא.

פורסם

זה לא רק פיירפוקס. יש בעיות גם עם כרום.

אני מפעיל את הפלאש של אדובי ופלאש עושה בעיות עם מעבר למסך מלא,

מפעיל את הפלאש המובנה של כרום ובנגנים embedded של יוטיוב סמן העכבר לא מצביע על המקום הנכון, אלא בערך 70 פיקסלים מעל ומשמאל לסמן (ביוטיוב עצמו לא שמתי לב לזה)

כל הפלאש הזה זה זוועה...

פורסם

אתה בטח משתמש ב125/150 DPI בווינדוס ?

אם כן תבטל רק לדפדפן את הHIGH DPI (במאפיינים איפה שאתה בוחר התאמה לווינדוס כלשהו וכאלה).

זה עושה בעיות עם העכבר גם במשחקים אם אתה לא עושה את זה במאפיינים ...

פורסם

דווקא לא. אני על הברירת מחדל של 100...

פורסם
  • מחבר

תאשימו את אפל וגוגל כאחראיים לתדמית הנוכחית של פלאש כלא יציב ועושה בעיות. אדובי נפגעו קשות כתוצאה מהן.

עד להמצאת האייפון הפלאש היה מצויין.

האייפון הייתה מכונת האינטרנט הראשונה בעולם שבאופן מכוון לא תמך בפלאש, ככל הנראה לצרכי השבתה מתוכננת שלו.

מאוחר יותר גוגל הפסיקה לתמוך בפלאש באנדרואיד מסיבה זהה.

הפיתוח של פלאש נפגע קשות מהמצאת האייפון והפסקת התמיכה של אנדרואיד לפלאש, והובילה אותו למצב הנוכחי שלו.

פורסם

אני דווקא שמח על הגסיסה של פלאש. הוא זולל משאבים, לא יציב, לא גמיש.

העניין הוא שיוטיוב חייבים לעשות את המעבר ל-HTML5 מלא-תכונות כמה שיותר מהר.

פורסם

הייתי בטוח שהבעיה היא רק אצלי, לא הבנתי למה זה קורה לי פתאום.

יש דרך לפתור את זה?

פורסם
  • מחבר

כרגע, HTML5 ביוטיוב, לא יותר טוב מהפלאש. הערות בסרטונים לא מוצגות במקומן או בכלל, זמן התגובה ארוך מאוד ויש עוד בעיות עם HTML5 ביוטיוב, שבגללן אני ממשיך להשתמש בפלאש ביוטיוב.

לפחות מהמחשב עצמו יכולתי להסיר את הפלאש (כי אינני משתמש כמעט כלל באינטרנט אקספלורר), כך שהסקייפ שלי כרגע נקי כמעט 100% מפרסומות (הייתה תקופה ארוכה שבה לאחר מספר פרסומות סטטיות (לא מונפשות), לא הופיעו פרסומות בכלל, אך מאז יום השואה, הן חזרו באופן חלקי, אך זה עדיין לא קטסטרופה כמו מה שהיה בסקייפ כאשר הפלאש עוד היה מותקן במחשב שלי.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא שמח על הגסיסה של פלאש. הוא זולל משאבים, לא יציב, לא גמיש.

העניין הוא שיוטיוב חייבים לעשות את המעבר ל-HTML5 מלא-תכונות כמה שיותר מהר.

זה לא בדיוק כך. עד להמצאת האייפון, הפלאש לא סבל מאף אחד משלושת הבעיות הללו (כבד, לא יציב ולא גמיש), ויוטיוב עבד מצויין איתו.

כמה שנים לאחר המצאת האייפון, שבאופן מכוון לא תמך בפלאש על מנת לגרום להתיישנות מתוכננת שלו, ולאחר שגוגל הפסיקה לתמוך בפלאש מאותה הסיבה (גרימת התיישנות מתוכננת לפלאש), הפלאש התחיל להיתדרדר.

פורסם

פלאש תמיד סבל מהיותו כבד, כבד ביחס ל-HTML5. לדעתי המעבר והעזיבה של פלאש היא מאוחרת מדי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

פורסם

הבעיה שהמעבר איטי מידי, ויש עדיין אחוז די גדול של משתמשים עם דפדפנים מיושנים שלא תומכים בHTML5.

פורסם
תאשימו את אפל וגוגל כאחראיים לתדמית הנוכחית של פלאש כלא יציב ועושה בעיות. אדובי נפגעו קשות כתוצאה מהן.

עד להמצאת האייפון הפלאש היה מצויין.

Huh? פלאש מאז ומתמיד היה כבד ומחורבן. כן, היתה תקופה שהוא עבד, לא מצויין, אבל עבד. אי-שם טרום עידן הפלאש 10. בשנתיים~ האחרונות מדובר ב malware לכל עניין ודבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים