עבור לתוכן

כמה שווה הלוח שלי?

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתחיל פרוייקט קירור מים, ועקב ה"תיעוב" שלי לסכמה הכתושה של שחור-אדום אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הלוח שלי במכירה (שמן הסתם בצבע אדום-שחור)

הלוח הוא אסרוק P67 פאטליטי פרופשינל Asrock Fatal1ty P67 Professional בן פחות משנה, במצב מעולה עם הקופסה + כל האביזרים הנלווים לרבות מתאם ה-USB 3 הקדמי וכבלי הסאטה.

זה אמנם לוח P67, אבל הוא יכול לתמוך במעבדי IB ו-SB, הוא חיית אוברקלוק ביחס למחיר שלו (700 בזמנו).

וחשבתי להחליף אותו ב-UD5H של גיגהבייט (Z77) אז אם אפשר דעה עליו.. או ה-Mpower שיעלה לי קצת יותר.

ביחד רציתי גם למכור את הזכרונות שלי, אדומים גם כן, קורסאיר ונג'נס 8 גיגה בקיט 2X4GB במהירות 1600MHZ ותזמוני CL9, מפזר חום אדום ו-PCB שחור.

תודה על העזרה :)

פורסם

אני אוהב שחור אדום.אבל עדין לא היתי משלם עליו 650 שקל.כמו שפירסמתה במודעה.בכל זאת זה P67

יותר לכיוון ה-400 שקל.על תיפגע ידידי .וגם זה בגלל שרשמתה שהוא בשימוש שנה.ככה שיש לו אחריות לעוד שנתיים בארץ.

אם בלי אחריות בארץ .תרד עוד במחיר.

רק שתבין מכרתי לפני חודשיים-MSI P67A-GD80 ב-250 שקל.כי הגיע מחו"ל..

פורסם

650 ש"ח!

ואני ימכור את שלי ב-500 ש"ח, תהייה רציני...

מי יקנה את זה ב- 650?

פורסם

התגובה שלך לא עוזרת לבחור.תן לא הערכת מחיר.

פורסם
  • מחבר

נפגע? חלילה! תודה על ההערה :D

הבנתי ש-650 מוגזם.

יש אחריות בארץ, נקנה מ-IQPC. לדעתכם מחיר עם זיכרון קורסאיר 8GB 1600 CL9 אדום כבאנדל יכול להיות 700-750?

לדעתי 250 זה מחיר הוגן לזכרונות כי היום קיט כזה חדש עולה 355 (או 335) וראם לא השתנה בשנה וחצי האחרונות.

אז זה משאיר אותי עם 500-450 ללוח, שזה כואב, אבל אני מבין את העניין.

לגבי ה-MSI שמכרת, חבל שלא דיברת איתי קודם ;D אני לא צריך לוח חדש בשביל "לוח חדש", אני רק רוצה לוח שייראה טוב (ביצועים על הדרך זה נחמד) וה-Mpower נותן לכך מענה במחיר סביר (900 לחדש).

אני אערוך את המודעה למרות שיש לי כבר מתעניין מפורום אחר.

תודה על ההערות והעזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים