עבור לתוכן

מעוניין לבנות מחשב למדיה סלוני עד 4.5

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי - 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להריץ על 50 אינץ' ל1080P.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - מקסימום ביצועים במסגרת התקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כרגע ניתן להסתפק בכונן קשיח של 2GB

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) - 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - אם עבור הדרישות OC יחסוך לי כסף, אז נלך על זה. עדיף לוותר.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות - אין צורך בתוכנות. יהיה נחמד להתנסות בהרכבת מחשב בפעם הראשונה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - אין העדפה, למרות שעוד חודש אני באילת, אולי אנצל את הזיכוי במע"מ. אפשרי גם לרכוש חלק מהמוצרים בחו"ל.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) - כרגע ניתן להסתפק 2GB כונן קשיח.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד - למעט שדרוג של דיסקים קשיחים לא חושב על משהו ספציפי.

בעתיד הרחוק יכנסו לשוק מסכי 4K אך עד שיזדמן לי לרכוש כזה אני מאמין שיעברו לפחות 3-4 שנים ולכן כבר אז ארכוש מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו בסגנון הזה, חסר כאן:

קירור מיוחד (מעבד, מאווררים נוספים במידת הצורך וכו').

כרטיס מסך (ראיתי הבדלי מחירים ענקיים בין חו"ל לארץ). אולי אלך על אחד הדילים המומלצים בדביק כמו ה660 GTX, אולי ארכוש אחד מחו"ל.

בעתיד אוסיף כונן SSD.

מתלבט אם ללכת על כונן מסדרת GREEN שיהיה יותר שקט במקום זה שנבחר.

אגב השתמשתי בסקי PC ללא סיבה ככה שלא חייבים להיצמד לאתר / למלאי של האתר.

מעבד Intel Core i5-3470 3.2Ghz 6M Tray

₪825

כמות: 1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II53470T

לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H

₪437

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701

כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2000GB SATA3 64MB

₪464

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST2000DM001

זיכרון Patriot 8192MB DDR3 1333MHz CL9

₪240

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PT-D3G8-13

מארז כולל ספק Antec NSK2480 Silver 380W

₪513

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2479

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

פורסם
  • מחבר

אופציה נוספת הכולל כרטיס מסך:

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

מחיר: ₪889[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-DS3H

מחיר: ₪459[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]CFI A2059 CUBE 300W BLACK 120mm blue LED + 80mm fans 2X HOT SWAP

מחיר: ₪427[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

מחיר: ₪299[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD Caviar Green, 2TB, 3.5", SATA 3

מחיר: ₪542[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪862[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם
  • מחבר

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan

כמות: 1 - מחיר: ₪97

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪565

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪147

קשיח למחשב שולחני:

WD Caviar Green, 2TB, 3.5", SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪542

כרטיס מסך:

Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3743

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3669 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/knczjw34

פורסם

^^ אין לך שם קירור למעבד..

^ זה לא שקט כמו שהוא ביקש..

פורסם
  • מחבר

^^ אין לך שם קירור למעבד..

^ זה לא שקט כמו שהוא ביקש..

במפרט האחרון שהוצע לי ע"י מוכרן בTMS יש קירור מבית shagon.

בנוגע לשקט - חשוב לי רק בזמן הרצת FOOBAR שאולי אולי ברקע יהיה אינטרנט.

בשאר הזמן פחות חשוב לי השקט, הייתי מגדיר בסולם החשיבות כ7 מתוך 10.

החשש העיקרי שלי הוא הכרטיס מסך - האם שאר הרכיבים לא יהוו צוואר בקבוק.

כמו כן, האם הוא שווה השקעה כפולה למול הGTX650 TI?

פורסם
  • מחבר

לאחר חקירה ברשת להלן המפרט שכנראה יוזמן ביום רביעי:

[table][tr][td][table][tr][td]

[table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]כמות[/t]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

מחיר

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]C3470T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪889

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]0N604742[/td][/tr][/table][table][tr][td]Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪97

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GB75MD3V[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪322

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]CORE-3000-BLNW[/td][/tr][/table][table][tr][td]FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪565

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]D34G1600CR[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

2

₪294

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ST2000DM001[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪468

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]S787X2GD5B[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1187

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GH22NS70[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪110

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]COMPASSM[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪0

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ:

10

₪3932

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t]

אודה לכם אם תוסיפו הערות לשיפור[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

הכוונה ב^^ היא ל2 תגובות למעלה..

וציינת שקט 10, אתה צריך להחליט.

במאמץ המחשב רועש יותר כמובן.

פורסם
  • מחבר

הכוונה ב^^ היא ל2 תגובות למעלה..

וציינת שקט 10, אתה צריך להחליט.

במאמץ המחשב רועש יותר כמובן.

שוב אסביר - חשוב לי מאוד שקט לא במשחקים אלא בזמן עבודה על FOOBAR (נגן מוזיקה).

בזמן הפיצוצים של באטלפילד לא כ"כ חשוב לי השקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים