עבור לתוכן

מחפש מחשב מדיה לסלון, באזור 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב, בכללי - אני מחפש מערכת מחשב, מארז+מקלדת+עכבר (יש אופצייה גם למקלדת ומשטח משולב) אשר תחובר לטלוויזיה שבסלון.

1. התקציב המקסימלי הוא כ-1500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה מעל.

2. שימושי המחשב העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, יו טיוב, סרטי HD.

התוכנות העיקריות שתהיינה בשימוש הן אופיס, נגן מדיה (VLC) בשביל סרטי HD ועוד כמה בסיסיות ביותר.

3. ציוד הקפי דרוש - המחשב יהיה בסלון אז צריך עכבר ומקלדת, אולי כדאי אפילו לחשוב על משהו משולב עם משטח מגע לנוחות וחיסכון בציוד.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב יהיה מונח בסלון, כנראה שגם ישכב, אין מקום לעמידה. חשוב שיהיה שקט ומתאים לשכיבה מבחינת הציוד והאוורור.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעפולה, אזור העמקים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיינה יציאות USB, לפחות 2-3. חיבור HDMI תומך סאונד לחבר לטלוויזיה וכמובן כרטיס רשת אלחוטי לקליטת הראוטר. במידה ואין, אשמח להמלצה לחיבור חיצוני מומלץ. יציאות מיקרופון ואוזניות הם סטנדרט נראה לי.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חובה, אם אפשר.

תודה לעוזרים, אשמח לשאלות נוספות אם צריך.

פורסם

מה זה חריגה של טיפה מעל בשבילך? מערכת בסיסית תעלה באיזור ה-1600 שקלים לפחות, בלי התחשבות במארז HTPC איכותי

ושקט מידי אלא משהו זול ובסיסי.

מקלדת נוחה משולבת עכבר בסלון זה לדעתי MUST מבחינת נוחות, אחת איכותית (וכדאי ללכת על משהו איכותי מניסיון) תעלה

לבד בסביבות ה-250 שקלים פלוס מינוס.

פורסם

חשבת על NUC

נראה לי פתרון נהדר

בהערת אגב - אצלי בבית העברתי כבל של 10 מטר בקיר (כבל HDMI ועל הדרך גם כבל רשת לעתיד) - חיברתי את המחשב ל-TV ויש לי סט אלחטי של לוג'יטק - סה"כ כל הסיפור (כולל זמן עבודה) 400 שח..

ככה יוצא שכשאני רוצה לראות סרט אני פשוט שולט על המחשב ומפיל בו סרט - וה-TV מהווה מסך משני

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובות חברים.

רועי - האמת לא החשבתי את מחיר המקלדת והעכבר בעסקה. בעיקרון העיצוב והגודל פחות חשוב, מצידי שיהיה מחשב נייח רגיל כמו שיש בבתים רק עם מגבלה אחת - הוא צריך לשכב, כי אין מקום בשידה מבחינת גובה.

גבריאל - אשמח אם תפרט יותר מה זה NUC, לא שמעתי על זה אף פעם. לקדוח בקיר ולהעביר כבל יהיה קצת בעיה, כך שהרעיון הזה לא רלוונטי לגביי. אבל סחטיין על היצירתיות.

אשמח לשמוע עוד דעות! :yelclap:

פורסם

קונספט מיחשובי של אינטל

מחשב אולטרה קטן - PC לכל דבר

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DCCP847DYE

תוסיף לו זיכרון ודיסק ושלום על ישראל

וכן אאלט סלרון מספיק חזק כדי להריץ סרטים (האטום שלי מריץ בלי שום בעיה)

אני מאמין ש-1 גיגה זיכרון (או 2) ודיסק קטן ואתה בהחלט במגבלות התקציב.

אגב #2 אפשר להעביר HDMI אלחוטית - מעולם לא עשיתי את זה אבל זה אפשרי לגמרי

http://www.amazon.com/Nyrius-Transmitter-Streaming-Satellite-NPCS549/dp/B009E6R89C/ref=pd_sxp_grid_pt_0_1

אני לא בטוח לגבי הכדאיות של זה מבחינה כספית אבל שווה לך לשקול

פורסם
  • מחבר

בהחלט אופצייה מעניינת. איפה בדיוק נכנס הזיכרון לשם?

וזה אומר שאני אצטרך לקנות דיסק קשיח חיצוני, שישמש גם למערכת ההפעלה וגם לאחסון של קבצים?

פורסם

זה זכרון כמו של מחשב ניד

לגבי הדיסק - עד כמה שאני זוכר זה תומך בתקן mSata

שזה דיסק קשיח שבא על כרטיס קטן - אני משוכנע אגב שאין בעיה לחבר לו דיסק חיצוני על USB ולהעלות ממנו מערכת הפעלה

אגב הדיסק - זה הסיבה היחידה שהוא קצת מוזר (אי ןשום בעיה בלמצוא זכרונות מתאימים - אבל דיסקים msata עדיין קצת נישה)

פורסם
  • מחבר

האמת, במחשבה שנייה, נשמע קצת מסורבל. רציתי קופסא שתשב בסלון ותתנהג יפה :)

אני מוכן להגדיל ל-2000 ש"ח את התקציב, למערכת מסודרת אחת, שתוכל להתמודד, בשכיבה מתחת לשידה, כל דבר שאמי היקרה תעמיד בפניה (גלישה באינטרנט, יו טיוב, וסרטים רוסיים עתיקים משנות ה-60..).

גבריאל - תודה רבה על עזרתך! אשמח לשמוע דעות נוספות וכמובן אם יש לך משהו להוסיף מצידך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים