עבור לתוכן

דרוש ייעוץ ברכישת טבלט NEXUS7 / ASUS memopad me301t

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר.

השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן.

שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס.

שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס ביצועים פחות טובים ולא נראה שהוא יקבל עדכוני תוכנה בעתיד אין טעם לקחת אותו, תוך כמה חודשים הוא יהיה מיושן.אז מי לדעתכם עונה על זה?

ודבר שני, שמתי לב שמתחילים לדבר על דור חדש לנקסוס.. יש טעם לחכות לו? הצפי הוא שהוא יהיה זמין בארץ בחודשים הקרובים או שזה רק בעוד חצי שנה?

תודה לעונים

פורסם

מבחינת עדכוני גירסא, הנקסוס לוקח.

בנוסף אתה כן יכול להשתמש ב DOK USB חיצוני עם הנקסוס ( ע"י מתאם וכמה שינויים תוכנתיים) אם זה עוזר לך להכריע את הכף.

פורסם

ל MEMO מסך גדול יותר הוא פחות נייד, יש לו רמקולים טובים יותר, הרחבת זיכרון, חיבור HDMI, מצלמה אחורית.

הNEXUS 7 נייד יותר, זול יותר, מתעדכן מהר יותר בלי יותר מדי פיצרים מיוחדים הוא פשוט למדי.

בקיצור אם אתה לא צריך מסך של 10 אינץ' הנקסוס 7 יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

ידוע מתי יוכרז הדור החדש של הנקסוס 7? וכמה זמן עובר בדר"כ עד שדבר כזה מגיע לארץ?

אני לא רוצה לרכוש אותו ולגלות אחרי חודש שהוא הורכז ושתוך מספר שבועות הוא מגיע לארץ תחת אותו מחיר.. זה חתיכת הפסד.

פורסם

עברה כמאת חצי שנה אם אני לא טועה, מהרגע שהוא הוכרז עד שהוא הגיע לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים