עבור לתוכן

קיבלתי היום AINOL SPARK- דיווח ושאלה

Featured Replies

פורסם

היי

אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח.

כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה.

לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא שווה ומשפיעה רק בצד אחד. הנמכתי את התאורה בתצוגה אך זה רק צמצם את הבעיה.

אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה ואיך הוא טיפול בה. ואם לא, מה אתם מציעים לי לעשות. התבאסתי לתת מתנה כזאת לאישה אחרי שמשכתי אותה הרבה זמן :-) עכשיו אני צריך מוצ איכותי מהבעיה

תודה מראש !

שחר

פורסם

הי ,

אני גם מעוניין לרכוש את המכשיר .

לגבי הבעיה שאתה מציג ...קראתי באחד הפוסטים שיש להפעיל אותו כמה שעות בבהירות מלאה ואולי זה יעזור

הרוכש לא חזר לפורום אם תשובה ... אולי כי זה פתר לו את הבעיה

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה את העיניין

בנתיים הם ענו לי כבר פעמיים, בראשונה , אחרי ששלחתי להם וידאו של התקלה, הם ניסו לשכנע אותי להשאיר אותו אצלי כמו שהוא , כמובן שלא בא בחשבון , לא הספקתי אפילו להבין מה קניתי וכבר תקלה...

בשניה, הם כבר היו יעילים יותר, הציעו לרסט אותו, ואם לא עובד לברר עלות תיקון בארץ ולהודיע להם, לא ברור אם הם ישתתפו בכיסוי אני מניח שאולי..

בררתי כמה עולה בטלפון, ובמעבדה אחת קבעו נחרצות שזה מסך (חובבני אבל אולי מניסיון), החלפת מסך עולה 500 ש"ח כהמסך כך ציינו, עולה להם 75$...בשלב זה אני אנסה כמה פעולות , אולי אני אשאיר אותו בשמש חחח, ואם לא אני כנראה אשלח להם למרות שזו האופציה שאני חושש ממנה

שבת שלום

שחר

פורסם

היי שחר

רציתי לדעת לאיזו מעבדה פנית?

לי יש גם מכשיר ainol hero II בן חודש וקצת עם בעיה בשקע החשמל.

תודה

תומר

פורסם
  • מחבר

תומר

למעבדה קוראים SMART PC הם יושבים באזור , לבחור שדיברתי איתו קוראים תומר.

חשוב לציין שאין לי שום דעה לגביהם למעט נכונות לסייע ואדיבות טלפונית. עד כה לא פגשתי אותם.

בהצלחה

פורסם

תודה

פורסם

עצה שלי שלח את המוצר חזרה בדואר רשום וקח את הכסף חזרה

כמובן שים לב שאינך חורג מ45 יום מpaypal או 3 חודשים מחברת האשראי

למרות הפיתוי לתקנו זה סתם פותח צוהר לבעיות בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים