עבור לתוכן

קניית מחשב נייד בחו"ל עד 5,500 DELL 17R SE

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש.

אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב

אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס.

התקציב נע בין 5,000 עד 5,500

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880

יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון

השאלה העיקרית היא האחריות.

אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה.

אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את זה אליהם ?

ועוד משהו רציתי לשאול אם יש לכם הצעה למערכת חזקה יותר נגיד הכרטיס מסך יותר חזק משמעותית אז תציעו כאן בבקשה .

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלות שלי

תודה מראש.

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

כדי שאפשר יהיה לאפיין את השאלה שלך טוב יותר (גם בשבילך) אני אבקש ממך לענות על השאלון בחוקי הפורום.

תמקד את התשובה של השימושים כי לפי זה נקבל תמונה טובה של מה נחשב במקרה שלך "תמורה גבוה"

יכול להיות שמעבד i7 במקרה הזה הוא מיותר לגמרי (כי לא תראה ממנו תוספת ביצועים) אבל המחיר שלו גבוה ב-15 אחוז.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

הכוונה לתמורה גבוה היא כמה שאני משקיע אני יקבל יותר

המחשב יהיה לטווח הארוך מאוד כמה שנים טובות אז לדעתי אם יהיה I7 זה זה עדיף לעתיד

* מטרות המחשב?עבודה משרדית ,פוטושופ קל,צפיית סרטים ומשחקים כבדים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)רזולוציה גבוהה

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין חשיבות

* משקל רצוי?אין חשיבות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אין חשיבות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI וUSB3

* Bluetooth?אין חשיבות

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)שילוב

* כונן אופטי?חשוב לפחות צורב DL

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?אין חשיבות

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?זה חלק מהשאלה הראשונה .אם המחשב נקנה בחול אז ישנה אחריות או לא .אבל עדיף שיהיה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אופציונלי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)אין חשיבות

תודה מראש.

פורסם

עכשיו רק חסר לדעת מה התקציב שלך. תערוך בבקשה את ההודעה הראשונה - ותכניס את התקציב בכותרת הדיון.

פורסם

כנראה לא אעזור לך הרבה, אבל רק תשים לב שלפטופ 17" זה חיה (גדולה וכבדה) ומדובר יותר בתחליף למחשב רגיל מאשר מחשב "נייד".

באשר לאחריות - אם קיימת אחריות בינלאומית אז dell בארץ יכבדו אותה.

כדי להיות בטוח - תשלח מייל לחנות והם יענו לך בשמחה איזו אחריות אתה מקבל, ומה שווה התוספת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים