עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-1500 ש"ח לעבודה משרדית/כללי .

Featured Replies

פורסם

אהלן , אני צריך מפרט מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט , אופיס , מוזיקה וקצת סרטים )

אבקש להרכיב מהחנויות KSP/ ivory , בגלל הקירבה למקום המגורים (קריות )

תודה.

1. מה התקציב המקסימאלי?

1500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עפ"י מידת הצורך. עדיף לא לחרוג

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח רק אם ממש חייב

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , קצת סרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יחובר למסך LCD 22

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב dvd יש לי מהמחשב הקודם , השאלה אם הוא מתאים , זה אני לא יודע..

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט ברמה סבירה , לא חריג

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא .

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/אייבורי (קריות )

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן משהו מיוחד , אולי בעתיד יתחבר ל LCD 32 לצורך סרטים..אז כדאי שתיהיה תמיכה ..

פורסם
  • מחבר

אנשים אם אפשר בבקשה לעזור...אני אשמח :)

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

עכשיו שאלה לגבי הלוח אם , ראיתי ששמת מבוסס על H61 , למה לא מבוסס B75 ? הוא לא עדיף עליו? אפשר לנצל עוד קצת חרגיה מקסימום.. יש לי צורב כמו שאמרתי אז אפשר אולי לוותר על צורב פה לטובת שידרוג בלוח אם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים