עבור לתוכן

מבקש המלצה לטאבלט במחיר 300-400 דולר+ שאלה על הרצת משחקי פלאש בטאבלטים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)?

היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש).

כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפון מבוסס אנדרואיד - סמסונג גלקסי 1 ואני מכיר כמובן מכשירים מתקדמים יותר, אבל טאבלטים אני לא מכיר עדיין.

התקציב שלי הוא אזור ה-300-400 דולר (קנייה מארה"ב אפשרית), כמובן שאפשר גם זול יותר. אני מחפש טאבלט 10 אינץ', יציאת HDMI, אין צורך ב-3G, אפשרות להרחבת זכרון לא חובה אבל רצוי כל עוד יש אפשרות לחיבור כונן נייד. אני מעוניין גם באפשרות לחבר מקלדת, אפילו מקלדת אלחוטית ולא בהכרח טאבלט שמגיע עם תחנת עגינה, זה פחות קריטי עבורי, אבל יהיה נחמד שתהיה אופציה לחיבור מקלדת. חשוב לי שהטאבלט יהיה חזק ויסחוב סרטים בפורמט MKV.

תודה מראש :)

אסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים