עבור לתוכן

קניית מכשיר סיני מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אהלן

היה לי עד לפני כמה ימים defy שמהיום הראשון רק עשה לי צרות צרורות.. לפני כמה ימים, אחרי אינספור החלפות רומים ושינויים שלחתי לתיקון במעבדה פרטית וחזר אלי עוד יותר מכוסח. בקיצור - אין לי זמן או כוח או עוד כסף להתעסק עם זה.

אני רוצה לקנות סמרטפון "עמיד" יחסית, ושלא יהיה יקר בכלל (אני רק צריך בטלפון מצלמה נורמלית, גישה לוואטסאפ ופייסבוק וזהו!)

ראיתי עכשיו באתרי מכירה בחו"ל ( ebay.amazon,dx, aliexeppers) שיש מכשירים של חברות סיניות שמתחילות לתפוס תאוצה בשוק והן למען האמת לא נראות רע בכלל ביחס למחיר המצחיק.

אז ככה - הבנתי שחברת BLU תופסת שם די חזק עכשיו וראיתי את הטלפונים שלהם. השאלה היא האם ניתן בארץ לצרוב על המכשירים הללו עברית והאם הם יעבוד בתדרים פה?...

כמו כן, מאיזה סכום המכס יקח אחוזים?...

ואיזה מכשיר לקנות? כמו שאמרתי לא מחפש משהו מטורף בכלל. משהו סטנדרטי, עמיד. יש לי עד 120 דולר ככה..

תודה רבה!

פורסם

ממה שאני יודע BLU היא בכלל לא חברה סינית אלא דרום אמריקאית שמבוססת בארה"ב. יש להם היצע מכשירים די נרחב אבל המכשיר היחיד שעומד בתקציב שלך הוא מכשיר די מיושן של 4 אינץ' כל שאר המכשירים שלהם יקרים יותר שהכי זול מביניהם עולה 200$. אתה יכול למצוא את המכשירים שלהם באמזון.

פורסם
  • מחבר

איך ZTE V970?

או LENOVO A660 ?

פורסם

הלנובו טוב. את ה-ZTE אני לא מכיר.

פורסם

איך ZTE V970?

או LENOVO A660 ?

חחח

בדיוק יש לי שניים כאלו

פורסם
  • מחבר

איך הם?

שמעתי רק טובות על V970, אבל אני לא מרוצה מחוזק הסוללה שלו (1600)

בעוד למכשירים יותר חלשים יש סוללה יותר חזקה (2000-2500)

אני מחפש במכשיר זה שיהיה עמיד (לא חייב נגד מים בצורה מטורפת כמו דיפיי אבל שיהיה חזק) סוללה חזקה חובה!

מצלמה סבירה וזהו כי בסופו של דר אני משתמש בפייסבוק קצת גולש, ואטסאפ מייל ומוזיקה. זהו. שום משחקים שום שטויות כאלה ואחרות.

איך הA800?

THL V11?

פורסם

הם כרגע בדרך...

אין מה להיות לא מרוצה מהסוללה... לS2 יש 1650 אז 1600 זה לא ההבדל

פורסם
  • מחבר

למה להשוות לS2? לדעתי מכשיר בכלל לא מוצלח

זה שיש לו מסך גדול ומצלמה טובה וחדה - יופי

מסך - נשבר יותר בקלות ולטעמי ממש מוגזם הגדול

מצלמה - בחייאת, כמה באמת משתמשים בזה

ומבחינת חומרה - אז יש מעבדים מתקדמים שיותר חזקים והכל אז זה באמת מעולה, ובערך הדבר היחיד שאני יכול לזקוף זכות לסמרטפונים הנוכחיים.

ו1600 מילי אמפר זה כלום למכשירים כאלה, ש99% ממנו מופק מהסוללה (טאצ') בעוד ה-1% שנותר זה הכפתור כיבוי\ הפעלה

ולשאלתי הקודמת - איך A800?

THL V11?

כמו שאתה רואה, אני הולך על טלפונים בינוניים - כי אני לקוח שלא רוצה לשלם יותר מדי ומעדיף מכשיר בינוני ועמיד על פני משהו יוקרתי ושביר (אפרופו S2 או אייפון על כל סוגיו)

תודה רבה וערב נעים!

פורסם

הזמנתי את הV970 לחברה שלי והיא איתו כבר שבועיים(המחיר כיום הוא בערך 135$).

מבחינת ביצועים המכשיר מהיר מאוד בהשוואה לHUAWEI HONOR 1 שלי, ממש טס(עם הרום של ברונו מXDA).

החסרון העיקרי בו זה המצלמה ואי תמיכה בתדרי פלאפון(לא חשוב במקרה שלי).

מה שהיה חשוב לי חוץ מנתונים יבשים זה שהמכשיר יהיה מחברה ידועה לכן התלבטתי רק בין מכשירים של ZTE HUAWEI וLENOVO בתקציב זה.

סה"כ במבחן הvalue for money הציון שלי הוא 9.5.

פורסם
  • מחבר

עמידות של המכשיר?

אני די נוטה להפיל טלפונים באופן קבוע ולא בא לי אחרי שבוע שיהיה לי מכשיר חדש המסך יתפצל לשניים..

אילו מכשירים עמידים מפני נפילות?.

פורסם

נוקיה 3210.

וברצינות, שים case עבה ותשמור עליו.

פורסם
  • מחבר

בוגר...

שכחתי שחלק מהפורום זה ילדים בני 5.

אפשר לנעול גם ככה אף אחד לא עוזר פה

פורסם

זו תשובה רצינית לחלוטין. נקודת התורפה של הטלפוני היום הם המסכים. הם עדינים יותר, גדולים יותר וקרובים יותר לשולי המסך.

הדיגיטייזר שאחראי על הטאץ' חשוף לגמרי ולא מכוסה בשכבת פלסטיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים