עבור לתוכן

star n9500 שווה קניה?

Featured Replies

פורסם

חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית.

הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו.

כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי.

בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html.

מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ.

אני אוהב לטחון את הטלפון שלי עם משחקים ואינטרנט וסרטים בנסיעות אז חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, מצד שני הם סינים אז אני לא יודע אם לסמוך עליהם ולא מצאתי עליו ממש ביקורות בשום מקום.

אהה וכמובן הוא עולה 200$ שזה 70 פחות מהNEWMAN שזה יתרון אדיר, גם ככה הם סינים אז אם הוא יתקלקל תוך שנה לפחות שיהיה נורא זול.

מה אתם חושבים?

פורסם

לא הייתי קונה ממנו, אין לו פידבק.

בנוגע למכשיר - אל תסתמך על הצהרות האמפראג' של הסוללה. מה שכן, בד"כ מקבלים שני סוללות עם המכשיר.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי למוכר ספציפית יש שם איזה 10 אנשים שמוכרים אותו וגם בpandawill רק המכשיר עצמו, חוות דעת.

הוא נראה לי סבבה לגמרי יחסית לשאר המכשירים בטווח שלו שנמכרים היום...

פורסם

חפש עליו מידע ב-XDA וב-youtube (לא בסרטוני ההדמיה של המוכרים הסינים)

פורסם
  • מחבר

לא כתוב עליו כלום בXDA, בסרטונים ביוטוב עושה רושם שהוא מגיע עם שתי סוללות 2100 mAh ולא 3200, ראיתי תגובה של מישהו ישראלי באליבאבא:

http://www.aliexpress.com/item/Singapore-POST-Star-N9000-I9220-MTK6575-Android-4-0-5-0-Leather-Cover-5-INCH-FREE/634855878.html

כתב שהמכשיר מעולה והכל סבבה שיש תמיכה בעיברית אבל שהוא זולל סוללה, מישהו אולי מכיר אותו??

זולל סוללה זה מאכזב קצת...

פורסם

אל תצפה לסוללות חזקות מצד המכשירים הסיניים.

פורסם
  • מחבר

בכל הביקורות של הnewman n2 אומרים שהחיי סוללה שלו מדהימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים