עבור לתוכן

חוות דעת למערכת עריכת וידאו, תלת מימד וגיימינג כבד ב-Eyefinity

Featured Replies

פורסם

בס״ד

שלום חברים.

מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity.

המפרט הוא כדלהלן:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן Corsair Neutron Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח Corsair TX650M 650W Modular Active PFC 14cm Fan 1

מארזים: מארז Antec SOLO II Mid-Tower Gaming Case No PSU 1

מסכים: מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS 3

מחיר החבילה: 10280 שקל

לרכישה

<div id=rtl>

כמה נקודות חשובות:

1. חשוב לי מאוד שלא ייוצרו צווארי בקבוק, ואם אתם מזהים ספיציפיים כאלה, אשמח לשמוע עליהם.

2. חשוב לי עוד יותר יחס העלות - תועלת. אין בעיה גם להרכיב מערכת בעלות של 40,000 ש״ח שתענה על השימושים שלי. אך חשוב לי מאוד לשמוע מכם איפה עובר הגבול שמעבר לו כבר מתחילים לפספס את התועלת לשימושים הנ״ל, ורק משלמים יותר ללא סיבה אמיתית.

3. אינני בעל אינטרס כלשהו לגבי אי אלו מהחלקים (למעט ההעדפה לאינטל ול - Nvidia ו - GeForce), ואשמח לשמוע דעותיכם לגבי כל אחד מהם ועל המערכת בכללותה.

4. ארצה גם לקבל המלצות למקלדת ועכבר, סאונד ומערכת הגה, דוושות וידית (1500 ש״ח לשלושתם).

תודה גדולה מראש,

יקיר.

פורסם
  • מחבר

בס״ד

מישהו בבקשה?

פורסם
  • מחבר

בס״ד

מישהו שיכול לעזור?

תודה גדולה לעוזרים...!

פורסם

Eyefinity זו טכנולוגיה שמתייחסת ל-AMD שהמקבילה מצד NV היא טכנולוגית ה-Surround.

רציתי להמליץ למערכת ALL ROUND כרטיס שתומך בהאצת CUDA אך אז ראיתי שכללת מראש כרטיס של NV.

קח בחשבון ששלושה מסכי FHD בסראונד במידה ותרצה לשחק בלי הרבה פשרות ידרש המון, המון כוח עיבוד גראפי וכל העסק הזה

לא יהיה זול בכלל. כמובן שגם בשידרוגים עתידיים תאלץ כנראה להיפרד מסכום כפול של כסף במידה שהמערכת תכלול מערך של שני כרטיסים. גם במידה ותמכור אותם כיד שניה העסק יוביל להפסד כסף גדול יותר גם כן.

לאחר שזה נאמר, תענה על השאלון בסטיקי בהתאם לחוקים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

לומר אין בעיה עם מערכת ב-40K זה יפה, אבל כמו שזה בטח נשמע לך הזוי לקנות מערכת בעלות של רכב זה באמת נכון שזה הזוי..

אז מאחר ולא מדובר בעלות שהולכת להיות זולה, תן תקציב מקסימלי שלא יהיה מוגזם בכל קנה מידה, שיכלול בתוכו

את התקציב לשלושת המסכים וכל שאר הציוד ההיקפי שאתה זקוק לו. כמובן שבמידה ויהיה ניתן לחסוך כמה שאפשר

זה ילקח בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים