עבור לתוכן

סרטון מגניב משנת 1993, איך לבחור את המחשב האידיאלי בשבלך

Featured Replies

פורסם

מגניב לראות כמה השתנה ב-20 שנים

מקווה שתהנו בצפיה, אם זה לא המקום אנא מכם מנהלים יקרים אין צורך האזהרות רק להעביר למקום הנכון.

פורסם

בערך דקה 4..

לא ידעתי שככה משתמשים בעכברים כאלו: lol:

פורסם

אתה מתכוון לעשרים שנה :)

לפני עשר שנים כבר היה פנטיום ארבע ומסכי TFT, והטראקבולים נתעלמו מעין ולב... :cool2:

פורסם

שום כתבה נוסטלגית על מחשבים לא תביך כמו הפרסומת ל MS-DOS 5.

פורסם

לפני עשרים שנה 4MB RAM היו המינימום, היום 4GB. אם הגידול אקספוננטיאלי, אז עוד 20 שנה 4TB RAM זה המינימום. זה קול :cool2:

פורסם

אתה מתכוון לעשרים שנה :)

לפני עשר שנים כבר היה פנטיום ארבע ומסכי TFT, והטראקבולים נתעלמו מעין ולב... :cool2:

יש טרקבולים גם כיום

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/trackballs

היה לי תואם IBM XT עם מסך צבעוני CGA שתמך ב 4 צבעים במקביל (!) כולל השידרוג של הכפלת הזכרון הפנימי ל 512K תמורת כמעט 1000 ש"ח נוספים, היה מיותר לחלוטין. :cool2: נרכש בדיינמיק בקניון איילון וקיבלתי יחד איתו 4 דיסקטים 5.25 אינ'צ בנפח 360KB שהגיעו עם אוסף משחקים קלאסים digger, snake, pong וכו'. וקיבלתי גם מנוי לספריית המשחקים שלהם שהיתה בחנות.

אגב, תוך כמה שבועות/חודשים חטפתי כבר את הוירוס הראשון. פונג. וירוס שסה"כ יוצר כדור שזז מצד אחד בצורת המשחק pong. נכנסתי לפאניקה וקניתי את האנטי וירוס הראשון תוצרת ישראל - איריס - הכיר 4 וירוסים שונים !!!

פורסם

יש טרקבולים גם כיום

היה לי תואם IBM XT עם מסך צבעוני CGA שתמך ב 4 צבעים במקביל (!) כולל השידרוג של הכפלת הזכרון הפנימי ל 512K תמורת כמעט 1000 ש"ח נוספים, היה מיותר לחלוטין. :cool2: נרכש בדיינמיק בקניון איילון וקיבלתי יחד איתו 4 דיסקטים 5.25 אינ'צ בנפח 360KB שהגיעו עם אוסף משחקים קלאסים digger, snake, pong וכו'. וקיבלתי גם מנוי לספריית המשחקים שלהם שהיתה בחנות.

אגב, תוך כמה שבועות/חודשים חטפתי כבר את הוירוס הראשון. פונג. וירוס שסה"כ יוצר כדור שזז מצד אחד בצורת המשחק pong. נכנסתי לפאניקה וקניתי את האנטי וירוס הראשון תוצרת ישראל - איריס - הכיר 4 וירוסים שונים !!!

XT היה אחלה מחשב =] היה לי גם כזה עד קיבלתי את הפנטיום 1 200 מגה הרץ..זה היה שידרוג רציני בשבילי אז

פורסם

מעניין לראות איך בתקופה ההיא המומחים היו מבוגרים יחסית להיום.

בנוסף, מערכות מחשב היו שלמות יותר. כוללים בד"כ מסך, רמקולים, מקלדת. היום הכל הרבה יותר מודולרי.

פורסם
  • מחבר

ואני לא הבנתי למה בהתחלה זה ניראה לי מוזר שרק 10 שנים הבדל....

396428-tp252.jpg

ופרסומת אחד לצחוק משנות השמונים:

פורסם

יש טרקבולים גם כיום

לזה אתה קורא טרקבול?! יש הבדל ענקי בנוחות!

הרי אלו הרבה יותר נוחים מהכדורונים הפלסטיים בצבעי הבז' והאפור, נחלת ראשוני המחשבים הניידים! ;)

אבל הכוונה שלי היא שכבר לא רואים מחשבים ניידים עם טראקבול מובנה זה שנים... הכל טראקפדים.

פורסם

שום כתבה נוסטלגית על מחשבים לא תביך כמו הפרסומת ל MS-DOS 5.

נסחפו לגמרי עם הפרסומת הזאתי :screwy:

פורסם

בפרספקטיבה של ימינו, זאתי מביכה אפילו יותר:

פורסם

שניהן פתטיות, אך הראשונה של ה MS-DOS 5 עוד יותר. הראשונה ניראת כמו פרודיה שצוחקת על מיקרוסופט. אולי לתקופה שעברה יש חלק קטן בכך, אך היא היתה נראית כמו פרודיה גם אז.

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל לדעתי היום כשחברות סלולר לדוגמה יוצאות בפרומואים מפוצצים: הגדלנו את המעבד ל 4 ליבות , אפשר לעצור סרטון אם לא מסתכלים עליו , כאילו מה?!! אתם משוויצים? איפה פה פריצת הדרך? איך בדיוק שיניתם לנו את החיים?

אני בטוח שאם נסתכל על זה עוד 20 שנה זה באמת ייראה פתטי..

פורסם

^ לא קשור לתוכן, קשור לצורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים