עבור לתוכן

שידרוג זכרון למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

ברשותי נייד LG A310 של העבודה. מדובר במחשב עם מעבד I3, שהגיע עם 3GB DDR3 זכרון סה"כ, ב 2 כרטיסי SODIMM , אחד 2GB והשני 1GB , שניהם 1066Mhz מתוצרת hynix‏. ברצוני לשדרג את הזכרון.

3 שאלות לאלו עם נסיון במחשבים ניידים: (יש לי המון נסיון בנייחים, אך בניידים אין, וידוע לי שהיו בעיות בעבר בנושא)

1. האם יכול להיווצר בעיה בתאימות ברכישה של זיכרון 4GB במהירות 1600Mhz בניידים ? (למען תמיכה במחשב עתידי)

2. האם יצרני זיכרון מסויימים עלולים להוות בעיה ?

3. המחשב תומך במקסימום 8GB. (מגבלה של הצ'יפסט) האם לדעתכם יעבוד SODIMM של 8GB ? (רק יחידה אחת)

חיפשתי כל מידע בנושא באתר LG ופשוט אין. גם דגם זה לא מופיע באתרי יצרני הזכרון.

פורסם

2.לא

3.לא כי אם הוא תומך בעד 8gb ויש לו רק שתי סלוטים מן הסתם שכל סלוט תומך בעד 4gb

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

ב 2 אתה מדבר מנסיון רב עדכני? כי בעבר כן נתקלתי בבעיות בנושא.

פורסם

לגבי התמיכה בכרטיס 8GB יחיד - צריך לבדוק ואין מספיק או בכלל ביקורות וחוות דעת בפורומים על הדגם הזה כדי לדעת.

אתה יכול לשלוח מייל ל-LG העולמית ולשאול אותם.

3.לא כי אם הוא תומך בעד 8gb ויש לו רק שתי סלוטים מן הסתם שכל סלוט תומך בעד 4gb

יש הרבה מחשבים שהחברה רושמת שהם תומכים עד 8GB ובפועל משתמשים רבים העידו על תמיכה ב-16GB שזה 8GBx2

כך שזה לא מחייב אבל דורש בדיקה.

Kalen,

אם משהו מפריע לך במחשב ואתה חושב ששדרוג הזיכרון יתרום לך, אני אמליץ לך לקנות סטיק יחיד של 4GB ולשלב אותו יחד עם ה-2GB הקיימים אצלך (2+1, תשתמש ב-2), כך שסה"כ יהיה לך 6GB. זה מספיק למגוון רב של שימושים.

פורסם
  • מחבר

תודה. כך חשבתי לעשות.

מה לגבי מהירות התדר לדעתך ?

פורסם

לא צריכה להיות בעיה, הזיכרון יעבוד בתדר נמוך. לכן גם שילוב זכרונות ממהירויות שונות לא יהיה בעיה, יהיה "תיאום" על המהירות הנמוכה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים