עבור לתוכן

שאלה | בנוגע לקניית טלפון XPERIA SOLA

Featured Replies

פורסם

אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב

עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a

אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש

http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName

זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק)

באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונות או שאני הוזה והם מחפשים להרוויח עוד כסף סתם (כמו כל החנויות הסלולר שביקרתי בהם עד עכשיו כן כן יש לי בראש שמות של מוכרים שרציתי לצחוק+לעשות מהם שק אגרוף אחרי שהם ניסו לרמות אותי על הדגם הזה של הטלפון מתוך מחשבה ששוב אני עוד קונה דביל שירוויח לי עוד 200 שקל על שדרוג גרסה/עברית מלאה/ להגיד לי שגם אם אני מתקין עדכון רשמי מהיצרן של בוא נאמר 2.3.7 ל4.0.4 אני מאבד את האחריות מה יש לעזאזל לאנשים בארץ הזאת) עזרה בבקשה

ואני נשמע פרנויד אבל לצערי זה מניסיון וידע בטכנולוגיה מספיק כדי להבין מתי המוכר פשוט דביל (בבאג אפילו בדקתי את הטכנאי ולהפתעתי הוא היה אידיוט גמור ולהסתכל עליו מנסה להבין למה מדבקה על טלפון סיני הורסת מגע בנקודה אחת שהיה שם בועה הצחיקה אותי וגרמה לי לברוח מהאידיוטים האלה מהר)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים