עבור לתוכן

סלולרי לצורך מוזיקה+צילום בסביבות ה700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך).

שימושים:

- שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS

- צילום אקראי

- שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות)

ציפיות:

- זמן סוללה סביר (מן הסתם)

- רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם)

- חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות

- מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש

- לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע.

אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.

פורסם

העולם מתקדם. לא כדאי להוסיף כ 500-600 שקל ולקנות סמארטפון שיחבר אותה לעולם ויהיה רלוונטי גם בשנים הקרובות? כבר היום "מכשיר טיפש" הוא כבר פשוט לא רלוונטי. אין מה לעשות, זה פשוט נוח שהכל זמין בכל מקום. חבל.

פורסם
  • מחבר

היא רוב היום בבית (גם עובדת מהבית), ויש לה מחשב ש"יחבר אותה לעולם". הדרישות מתבססות על השימוש בפועל כיום, וההעדפה למכשיר שאינו מגע היא מכמה סיבות, כולל זמן סוללה, עמידות המכשיר לנפילות, ניסיון לחסוך כסף (כמה מוזר) ועוד.

עם זאת, אם ההמלצה היא על סמארטפון "אמיתי" דווקא, אני בטוח שהיא דווקא תשמח לקבל אחד. רק לקחת בחשבון שהמכשיר כנראה יפול הרבה, וגם יגיע לידיים של ילדים קטנים. כדאי שיהיה עמיד במידת האפשר, משוריין אפילו.

פורסם

אני לא כל כך מסכים עם הקטע של "בעקבות אופי השימוש כיום", כי ברגע שאין לך משהו, אתה מן הסתם לא ממש יכול להשתמש בו. כשלא היתה לנו תוכנת ניווט זמינה תמיד, לא השתמשנו בזה. היום זה זמין ונוח ומשתמשים וזה משפר את החיים.

בכל מקרה, אני לא בקטע של לשכנע או להתווכח. סתם ניסיתי להעלות רעיון. אם אין צורך וזה כמובן לא נגיש כלכלית, אין טעם להתעקש. :)

פורסם
  • מחבר

טוב, נניח שהדרישה עברה לסמארטפון, והתקציב עלה ל1500. יש הצעות? כאמור, רצוי שהוא יהיה עמיד במידת האפשר.

פורסם

אם הזמנה מחול היא אופציה,

הXPERIA V יהיה מעולה - כולל עמידות במים ואבק

http://www.ebay.com/itm/Sony-XPERIA-V-LT25i-Dust-Water-Resistant-13MP-Android-4-0-Black-Phone-By-FedEx-/321040062317?pt=Cell_Phones&hash=item4abf7a976d

יוצא קצת פחות מ1500 כולל המשלוח..אם יתפס במכס עוד 30% מס..עדיין יותר זול מהארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים