עבור לתוכן

שווי מערכת מחשב? PC

Featured Replies

פורסם

שלום אשמח לדעת מה השווי של המחשב - והאם כדאי לשדרג אותו - ואיך?

מפרט המחשב שלי הוא כזה:

-מעבד: E8400 C2D BOX

-לוח אם: BioStar TP43D2

-זיכרון: G.Skill 4gb DDR2

-כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות)

-קשיח: Samsung 500gb sata2

-מארז: NZXT Tempest

-ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET - ( הוחלף לחלש יותר של SeaSonic 430 אך ה500 עדיין נמצא אצלי)

ואם ברצוני לשדרג אותו מבחינת מעבד וכרטיס מסך - מה מומלץ? (שיהיה מעודכן יחסית לזמננו)

תודה מראש =)

פורסם

מה השימושים? איפה אתה מרגיש איטיות?

פורסם
  • מחבר

השימושים הם בעיקר משחקים ומולטימדיה (גלישה באינטרנט , סרטים - שירים וכ'ו)

האיטיות שמתחילים להרגיש זה בעיקר במשחקים הכרטיס כבר לא סוחב -

ואני חושב על שדרוג (אבל גם על קנייה של מערכת מחשב נוספת) ואת זאתי לשדרג למשו טוב ואיכותי בשביל אחי (שגם הוא "גיימר" בינוני)

פורסם

מה התקציב שלך לשדרוג? אתה יכול עדיין להסתדר עם המעבד הזה (ולבצע לו OC)

פורסם
  • מחבר

כמובן - רק נשקיע בקירור איכותי ויהיה אפשר לבצע לו OC

לגבי התקציב כמה שאפשר לחסוך יהיה מבורך אבל אם יהיה צורך להשקיע אז נשקיע אבל אשמח למוצר זול אך מוצר איכותי ( מחיר תמורת מוצר) -

לגבי הכרטיס מסך הכיוון שלי הוא - 7790 או 7770 - זה כיוון ריאלי (לא יווצר צוואר בקבוק) המערכת תחזיק?

או ללכת על משו יותר חלש וזול?

פורסם

7770 או 650TI יכולים להיות טובים. 7790 טרם נמצא זמין בחנויות.

פורסם

לגבי כמה הוא שווה? אני לא הייתי מוכן לשלם על מערכת כזו יותר מכמה מאות שקלים.

מדובר בחומרה מיושנת, לא באחריות ובכ2200 ש"ח כבר אפשר להוציא מערכת חדשה עם ביצועים טובים בהרבה וחומרה עדכנית.

לא הייתי טורח לשדרג פה.

נכון שOC וכ.מסך כן ייתנו שיפור ביצועים, אבל לא כל אחד מבין מספיק בOC, לא כל מעבד וקונפיגורציה מסוגלים להגיע לאותו תדר יציב בOC, גם אם תצליח לבצע OC רציני, אני לא מאמין שתגיע רחוק מהותית, אולי 3.6GHZ, מעל אני כבר סקפטי.

והוצעת כספים על מערכת מבוססת 775 היא כבר לא חכמה היום. סתימת חורים כמו החלפת צורב / קשיח / ספק / קירור - ניחא, אבל שדרוג לטובת ביצועים? אולי אם אתה מוצא ביד שניה במחירי זנות מעבדים כמו Q9550/Q9650 . אבל ממש במחיר של 200 - 300 ₪, וRAM של 2X2GB ב150-250. אבל זה לא סביר.

פורסם
  • מחבר

מה תגידו לגבי הכרטיס מסך הזה?http://www.tms.co.il/product/11893

וfilmnoir

- השדרוג נועד נטו בשביל שיפור ביצועים(ואני מדגיש שיפור לעומת המצב הנוכחי) - כי אם זה אפשרי אז למה לא בעצם..

ולגבי המערכת קיימת אחריות על :מעבד+זיכרון - לכל החיים וספק כח לעוד שנתיים וחצי..

ואשמח אם תעזרו לי בהמלצה על כרטיס מסך שישפר לי ביצועים אך ההוצאה הכספית תהיה לא גדולה.. (סביבות 400 +\-)

פורסם

לא מהווה שיפור לעומת 4850 מבחינת ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים