עבור לתוכן

מתלבט בין מספר טאבלטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט.

חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה.

העלות שלו זה 200 דולר בערך.

עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר.

השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ',

והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם.

תודה.

פורסם

יש לי נקסוס 7 32GB, מכשיר מעולה ביחס למחיר.

חסרים בו כמה דברים :

- Dual Band WiFi, יש רק 2.4GHZ

- אין רטט למכשיר

- אופציות להרחבה (סלוטים לכרטיסי SD וכד')

הגודל 7 אינץ' ממש מתאים לשימושים שלי, לא הסתדרתי עם 10 אינץ', פחות נוח להחזיק לדעתי.

פורסם
  • מחבר

ואיך לראות בו סרטים עם כתוביות?

דרך אגב האם משתלם לרכוש אותו בארץ? או אולי עדיף להזמין מחול כולל משלוח וכולל מיסים?

פורסם

אני הבאתי את שלי מארצות הברית, עלה 250$ + מיסים 8% + 3$ מס מחזור בקליפורניה :bash:

אני לא רואה סרטים בטאבלט, אז קשה לי להגיד, אני באופן כללי לא אוהב לראות סרטים במסכים קטנים, חוץ ממטוסים כשאין הרבה ברירה...

פורסם
  • מחבר

מוכרים בארץ את נקסוס 10? ומה המחיר שלו בערך?

ומאיפה ניתן להזמין מחול את נקסוס 7/10 חוץ מאמזון?

פורסם

אני קניתי את ה NEXUS 7 בעיקר בשביל לראות סרטים וסדרות, אין טענות, המסך מושלם לשימושים שלי והוא גם יחסית נייד מבחינת הגודל.

32GB מספיק לי בהחלט לכמות מכובדת של קבצי מדיה, המסך באמת איכותי.

פורסם

גם לי יש את הנקסוס 7 - מכשיר נהדר. קניתי גם לאימי, לאחיינית, חברים, עמיתים וכו'. (גוגל צריכים לתת לי אחוזים)

אין טעם לקנות אותו בחו"ל כיום, המחיר בישראל מעולה - כבר הגיע ל 1200 שח לגרסת ה 32GB. אם תזמין מאמריקה, יעלה אפילו יותר עם כל המשלוחים והמע"מ. אלא אם אתה גם כך נמצא בניו ג'רסי ואז אתה יכול לחסוך איזה 200 שח.

החסרונות היחידים של המכשיר: אין מצלמה אחורית. (למי איכפת) לא ניתן להרחיב זכרון.

לגבי אם מתאים לראות סרטים... ראיתי מעט, לא אידיאלי מסך 7 , אך גם 10 לא אידיאלי לדעתי. סרטים רואים בסלון מול טלויזית 50 אינט'ש. הרמקול הפנימי מצד שני הוא לא רע בכלל, בהתחשב בגודל.

הניידות של המכשיר מצויינת - הרבה יותר טובה ממכשירי 10 אינצ'. גם העבודה עימו לדעתי הרבה יותר נוחה, נטו בגלל המשקל ובגלל שניתן לאחוז ביד אחת, ולהשתמש ביד השניה.

פורסם

מחזק בקשר לנקסוס 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים