פורסם 2013 באפריל 112 שנים שלום לכולם! המחשב שלי במצבו הנוכחי משמש אותי להכל, רב תכליתי ועובד מצויין. הגיל שלו הוא בערך 5 שנים. בכל פעם אני משדרג בו משהו כדי לשמור על רלוונטיות ועל ביצועים מהטובים ביותר, כרגע נדרש שדרוג יחסית רציני, של לוח אם, מעבד, ותוספת זיכרון RAM המפרט הנוכחי שלו: המחשב משמש אותי לגיימינג ולעבודה גראפית כולל תלת מימד לכן חשבתי לשדרג למעבד הבא: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=14271&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap במידה ואתם מסכימים שזהו מעבד טוב ששווה את ההשקעה, אני צריך שתעזרו לי למצוא לוח אם מתאים בלוח אם חשוב שיהיה לי: לפחות שני pci-eX16 ועוד pci-e X1 4 חריצים לזיכרון, במידה ובעתיד אני אצתרך להוסיף ולמרות שמיותר לציין כי זה כבר הפך לסטנדרט - USB 3.0 אשמח לקבל המלצות, אבל אל תתפרעו במחירים, התקציב שלי לא בלתי מוגבל
פורסם 2013 באפריל 112 שנים נתחיל בזה שתציין מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להשקיע.האם המחשב משמש לפרנסה? (מבחינת גרפיקה).עם איזה תוכנות אתה עובד?כמשהו ראשוני הייתי הולך על מפרט מבוסס אינטל עם מעבד I7 (במיוחד אם זה לפרנסה).לוח מבוסס H778G זיכרון בסטיק אחד (קל להוסיף בהמשך).
פורסם 2013 באפריל 112 שנים מחבר אני מוכן להשקיע גג עד 2000, למעבד, ללוח ולזיכרון, שכמו שאתה מבין די מגבילהמחשב לא משמש לפרנסה, לפחות כרגעהתוכנות שאני עובד איתן הן photoshop, after effects, cinema 4d וmayaחוץ מהן אני משתמש במחשב גם למשחקים הכבדים ביותרהמעבד שהצגתי קצת מחשיד מבחינת המחיר, או שפשוט המחירים של מעבדי אינטל הם בשמייםכל הרעיון של השאלה הוא מתוך כוונה להוסיף את הדברים האלה למערכת קיימת ולא לבנות מחדש הכל שיתאים ללוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.