עבור לתוכן

עזרה בקניית מזרן

Featured Replies

פורסם

היי, לי יש מזרן של ד"ר גב שקניתי לפני כמה חודשים (דגם QUEEN) ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני לא בררן גדול ולא סובל בדר"כ מכאבי גב.

בסה"כ האיכות של המזרן שלי גבוהה ואני התרשמתי שזה מזרן שיכול להחזיק לאורך זמן.

הייתי ממליץ לגשת לחנות ולנסות לשכב כמה דקות לקבל תחושה של המזרן. כמובן שזה לא ימחיש לך איך זה לישון עליו אבל תקבל כיוון לגבי הנוחות ודרגת הקושי של המזרן. בנוסף, הייתי ממליץ לך לנסות מזרנים בחנות AEROFLEX. כשחיפשתי מזרן בדקתי גם שם והתרשמתי מכמה מזרנים מאוד נוחים וגם יש להם דרגות קושי מאוד מגוונות. להימנע הייתי ממליץ ממזרנים פשוטים או מחברות לא מוכרות שרוב הסיכוי שהמזרן לא יחזיק, או יותר נכון הקפיצים, הרבה זמן. המחיר בקופון טוב למזרנים של ד"ר גב וזה בערך המחיר שאני שילמתי בזמנו על המזרן שלי שהיה במבצע.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל חשוב שתנסה את המזרן לפני הקניה.

אני מכיר הרבה אנשים שמאוד ממליצים על פולירון אז הייתי ממליץ ללכת לנסות.

אני אישית לא התחברתי לויסקו ג'ל בגלל הרגישות לחום בקיץ.

כדאי לדעת שאין תקן מעקב בערה בארץ כך שרוב החברות לא אכפת להן מנושא זה. החברות שכן משתמשות בחומרים מעקבי בערה הן איקאה והמזרנים בחנויות נייט סליפ(סימונס, סילי וכו') בגלל דרישות החברות העולמיות.

פורסם

קודם כל חשוב שתנסה את המזרן לפני הקניה.

אני מכיר הרבה אנשים שמאוד ממליצים על פולירון אז הייתי ממליץ ללכת לנסות.

אני אישית לא התחברתי לויסקו ג'ל בגלל הרגישות לחום בקיץ.

כדאי לדעת שאין תקן מעקב בערה בארץ כך שרוב החברות לא אכפת להן מנושא זה. החברות שכן משתמשות בחומרים מעקבי בערה הן איקאה והמזרנים בחנויות נייט סליפ(סימונס, סילי וכו') בגלל דרישות החברות העולמיות.

איזו רגישות יש לויסקו בקיץ?

פורסם
  • מחבר

הוא מתחמם בקלות יחסית (כי הוא ספוג דחוס) ומחמם ממזרון רגיל.

אני אשמח לשמוע יותר פרטים על החברה דוקטור גב, מהמלצות על מזרן.

ברור שאשכב לניסיון על המזרנים לפני הקניה.

פורסם

תודה

פורסם

אני קניתי md קפיצים מבודדים עם שכבת פולירון ,חודש והוא נוח מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים