עבור לתוכן

מחפש טאבלט עם מקלדת לשימוש כמחברת מעבדה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת.

השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן.

כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת.

אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי.

ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר.

אני יודע שהמעבד שלו משמעותית חלש יותר משל ה MICROSOFT SURFACE PRO וה SAMSUNG ATIV PRO 700T אבל כל זמן שהוא יכול להריץ את התוכנות שציינתי (גם אם זה לא במהירות שיא) אז זה מתאים לי.

המחיר פחות משנה לי, אבל אין לי צורך לקנות מחשב יותר חזק מהשימושים שציינתי כי כבר יש לי מחשבים שולחניים חזקים בבית ובמשרד והוא ישמש אותי רק כמחברת וכמחשב פשוט לפגישות ונסיעות.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין שאין שלחברה כאן דעה עליו לחיוב או לשלילה.

אבל אולי מישהו יכול לעזור לי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים של המחשב הזה שנמכרים בארץ?

HP envy x2 11-g001en

HP envy x2 11-g010nr

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים